Kragujevčani: "Imamo adute u Lazarevcu!"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.07.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Mogu li da naprave iznaneđenje?

Screenshot/YouTube/RFK1923 TV
Screenshot/YouTube/RFK1923 TV

Povezane vesti

Trener kragujevačkog superligaša, Dejan Joksimović, istakao je pred gostovanje u Lazarevcu da će njegov tim imati izuzetno težak zadatak. 

"Imali smo nikad manje vremena za pripreme, ali smo se potrudili da u tom kratkom vremenskom intervalu odradimo sve ono što smo planirali. Koliko smo u tome uspeli, pokazaće predstojeće utakmice. Lično sam zadovoljan odnosom igrača na treninzima i pripremnim utakmicama i verujem da ćemo biti konkurentniji u odnosu na prošlu sezonu", istakao je trener crvenih. 

Gostovanje Kolubari biće izuzetno teško jer se radi o ekipi koja je zadržala prošlosezonsku okosnicu tima. 

"Kolubara je uspela da okosnicu tima iz prethodne sezone nadogradi sa par ozbiljnih pojačanja, tako da će po mom mišljenju imati još jači i konkurentniji tim u odnosu na prošlu sezonu. Nema sumnje da nas očekuje izuzetno zahtevna utakmica u kojoj uloga favorita pripada ekipi Kolubare, ali se mi svakako nećemo predavati. Sigurno da imamo neke svoje adute koji nam daju pravo da verujemo u pozitivan rezultat", rekao je Dejan Joksimović. 

U Lazarevcu neće biti napadača Đorđa Maksimovića i štopera Nikole Kovačevića. 

"Maksimović se vratio u trenažni proces, ali ga neće biti u protokolu za utakmicu u Lazarevcu, dok je sa Nikolom Kovačevićem složenija situacija i njega očekuje nešto duža pauza. Sigurno da izostanak ove dvojice igrača predstavlja veliki hendikep za nas, posebno ako se uzme u obzir da je Maksimović bio naš najbolji strelac tokom priprema u Sloveniji, a da je Kovačević predstavljao jedan od stubova odbrane u prošloj sezoni. Ipak, povrede su sastavni deo fudbala, a mi srećom imamo dovoljno kvalitetnih rešenja na klupi koja mogu da nadomeste njihov izostanak", istakao je on. 

Ono što je izvesno jeste da će Kragujevčani imati dobru podršku sa tribina u Lazarevcu, kao i uvek do sada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke