Kragujevčani jači i od ''negativne priče'', Subotičani čekaju pojačanja

Autor: Darko Mitrović
petak 23.07.2021.
19:57
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Povratnik u društvo najboljih postaje najprijatnije iznenađenje na startu nove sezone.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Iako su tokom leta imali mnogo kadrovskih promena, a na sve to se nadovezale i povrede nekolicine igrača, fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 posle prva dva kola Superlige imaju svih šest bodova, zahvaljujući pobedama nad lučanskom Mladosti i Spartakom iz Subotice.

Danas su Kragujevčani pred svojim navijačima savladali Spartak sa 3:2, a posle meča je svoje prve utiske izneo trener Vladimir Radenković u razgovoru za '' Arenu Sport''.

''Mi smo verovali u sebe i to što radimo, čak i kada je bila ta neka negativna priča. I stadion i ovaj auditorijum vuče iz ovih momaka da pokažu maksimum. Pokazali smo da znamo i kako da napadnemo, ali i kako da sačuvamo i odbranimo rezultat. Nadam se da ćemo iz nedelje u nedelju donositi sve više bodova'', izjavio je Radenković.

Trener Spartaka Vladimir Buač bio je neprijatno iznenađen greškama svojih igrača u defanzivi.

''Nismo odigrali na našem nivou, posle 2:2 smo napravili individualnu grešku koja nas je koštala poraza. Mi definitivno moramo bolje, nadam se da ovo nije naša realnost. Bilo je grešaka u poslednjoj liniji, neverovatnih za ovaj nivo takmičenja'', istakao je Buač.

To praktično znači da će se Subotičani dodatno pojačati do kraja prelaznog roka.

''Razmišljamo dugo o tome, nadam se da ćemo i da delujemo'', zaključio je Buač.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke