Kragujevčani nikako da se izbore sa povredama, stiže još pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.08.2021.
20:18
Izvor: Sportske.net

Neverovatno, sad su i najnovija pojačanja povređena!

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 nikako da kompletira ekipu na početku nove sezone, a iz kola u kolo je sve duži spisak igrača na koje trener Vladimir Radenković ne može da računa.

Ubedljivo navijše problema Radnički ima sa golmanima, Leković i Lukić moraju na dužu pauzu zbog povreda kolena pa je uprava angažovala iskusnog hrvatskog golmana Ivana Radoša, ali on je već na debiju u Kruševcu doživeo povredu i uz dosta muke je branio protiv Radnika u prošlom kolu. Međutim, sutra protiv TSC-a Kragujevčani će opet morati da menjaju golmana, jer Radoš još nije spreman, pa će trener Radenković birati između Lazara Raičevića i tinejdžera Davida Spasojevića.

Najzvučnije pojačanje Radničkog ovog leta je Dragoljub Srnić, ali on još nije debitovao, jer ima problema sa Ahilovom tetivom i neće igrati ni protiv TSC-a, a pod upitnikom je i Aleksandar Varjačić. 

Dobra vest za navijače Radničkog je da je trener Radenković najavio još par novih pojačanja u narednim danima.

''Drago mi je da su igrači na utakmici sa Radnikom pokazali reakciju nakon jako slabog izdanja u Kruševcu. Diktirali smo ritam utakmice, stvarali šanse, ali nismo uspeli da dođemo do pogotka. Možda nam je uz Stevana Kovačevića falio još jedan kreativan igrač u toj završnoj trećini terena, koji bi nekim svojim lucidnim potezom okrenuo utakmicu u našu korist.

Zbog toga aktivno razmišljamo o angažovanju jednog ili dva igrača takvog profila, a konačan epilog po tom pitanju biće poznat u narednih par dana'', izjavio je Radenković, a prenosi klupski sajt.

Utakmica između TSC-a i Radničkog 1923 igra se u subotu od 16 časova i 55 minuta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke