Kragujevčani ozvaničili prva dva letnja pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.06.2023.
23:35
Izvor: Sportske.net

Pojačanja u veznom redu i defanzivi.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je prošle sezone u potpunosti ispunio očekivanja, ekipa Dejana Joksimovića je igrala u plej-ofu, pa sada svi u klubu žele da zadrže taj nivo, i da njihov tim u kontinuitetu bude stabilan superligaš.

U skladu s tim su i prvi potezi čelnika kluba po pitanju letnjih pojačanja za sledeću sezonu.

Danas su ozvaničena dva pojačanja, a u pitanju su dva iskusna i kvalitetna fudbalera. 

Vezni red Radničkog pojačao je 28-godišnji Miloš Ristić koji na ''Čika Daču'' stiže iz užičke Slobode. Ovaj momak se istakao velikim brojem asistencija prošle sezone u Prvoj ligi Srbije u dresu Slobode. Imao je čak 11 asistencija, uz pet postignutih golova. Može da igra i zadnjeg veznog, ali i bliže protivničkom golu, a odlično izvođenje prekida je nešto po čemu je najprepoznatljiviji.

Ristić je sa Radničkim potpisao dvogodišnji ugovor, a tokom karijere nastupao je i za Slogu iz Požege, Mladost iz Lučana.

Drugo pojačanje koje je danas ozvaničeno u Kragujevcu je iskusni, 34-godišnji defanzivac Slobodan Simović koji je sa Radničkim potpisao jednogodišnji ugovor. On je prethodnih šest meseci proveo u Kolubari, ali ovdašnja javnost ga najbolje pamti iz vremena dok je nosio dres beloruskog BATE Borisova, od 2018. do 2020. godine, kada se preselio u mađarsku Kišvardu. U Mađarskoj je proveo naredne tri godine, pre nego što se zimus preselio u Kolubaru za koju je tokom prolećnog dela sezone upisao devet nastupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke