Kragujevčani počinju pripreme, zakazano pet jakih provera pred Evropu

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.06.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Vreme je za nove izazove posle istorijske sezone.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u ponedeljak počinju pripreme za novu sezonu u kojoj će prvi put u klupskoj istoriji igrati na evropskoj sceni.

Kao petoplasirani iz prošle sezone, Kragujevčani su izborili plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a kako bi što spremniji dočekali predstojeće velike izazove, zakazali su i pet jakih provera tokom priprema.

Kako je saopšteno na klupskom sajtu, ekipa Radničkog će tokom prve dve nedelje priprema trenirati na stadionu ''Čika Dača'', a zatim se sele na Zlatibor, gde će boraviti od 1. do 12. jula i gde će biti obavljen završni deo priprema.

Prvu kontrolnu utakmicu izabranici Feđe Dudića odigraće 28. juna na ''Čairu'' protiv niškog Radničkog, a zatim ih očekuju dueli sa Dečićem (2. jul) i Slogom iz Doboja (6. jul) na Zlatiboru, te sa kiparskim Apoelom 9. jula na stadionu u Užicu. Generalna proba protiv lučanske Mladosti zakazana je za 12. jul na stadionu ''Švajcarija'' na Zlatiboru.

Početak nove sezone u Superligi Srbije zakazan je za 20. jul, dok su utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija na programu 25. jula i 1. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke