Kragujevčani predstavili peto pojačanje, a onda ubedljivo savladali Nišlije!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Odmah je debitovao.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Nepunih mesec dana ostalo je do premijernog nastupa kragujevačkog Radničkog na evropskoj sceni, a u klubu sa ''Čika Dače'' vredno rade kako bi što pre kompletirali i ojačali ekipu za velike izazove koji joj predstoje u novoj sezoni.

Danas je zvanično predstavljeno peto po redu pojačanje kragujevačkog superligaša ovog leta. Posle levog beka Vukašina Bulatovića, golmana Luke Lijeskića, veziste Evandra i napadača Miloša Roševića, peti novajlija u ekipi Radničkog ovog leta je i iskusni štoper Samir Zeljković.

Ovaj momak ima 26 godina, u Kragujevac je stigao kao slobodan igrač, posle okončanja saradnje sa Sarajevom, a sa trenerom Radničkog Feđom Dudićem je već imao uspešnu saradnju u Veležu.

Zeljković je sa Kragujevčanima potpisao ugovor na dve i po godine, a odmah je dao prvu izjavu za klupski sajt i objasnio kako je došlo do saradnje.

''Još prošlog leta me je kontaktirao sportski direktor Perović, ali sam tada bio pod ugovorom sa Sarajevom, pa nije postojala mogućnost da se taj transfer realizuje. Zatim se zimus pre mog odlaska u Uzbekistan pominjala neka mogućnost pozajmice, ali se klubovi nisu usaglasili po tom pitanju. I evo, što se kaže, treća sreća. Konačno sam u Radničkom i nadam se uspešnoj saradnji'', izjavio je Zeljković.

On je već danas i debitovao u dresu kragujevačkog Radničkog, koji je u prvoj pripremnoj utakmici od početka aktuelnih priprema na svom terenu savladao imenjaka iz Niša sa 3:0.

Posle ne mnogo zanimljivog i sadržajnog prvog poluvremena, Kragujevčani su se raspucali u nastavku meča. Poveli su u 64. minutu golom Kilijana Bevisa, a trijumf domaćih je još ubedljivijim učinio Milutin Vidosavljević, pogicima u 67. i 87. minutu iz jedanaesterca, a sve golove možete da pogledate u prilogu.

RADNIČKI 1923: Lijeskić, Adžić, Šerbečić, Mitrović, Dadić, Ristić, Bukumira, Vižđi, Gluščević, Evandro, Ortiz. Igrali su još: Leković, Ćosić, Zeljković, Simović, Bulatović, Milivojević, Tomić, Aleksić, Vidosavljević, Bevis, Mirčetić, Suma, Rošević i Ture.

RADNIČKI (N): Stanivuković, Frej, Pavlović, D. Petrović, Stojanović, Vojnović, Ilić, Čolović, Bamidele, Bosić, Belaković. Igrali su još: Kitanović, Lazović, Dušanić, Etongu, Terzić, Nikolić, Jevremović, Pantić, Ivelja i Cvetković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke