Kragujevčani protiv ''Čuke'' za ostanak u plej-of zoni

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.10.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Težak raspored je pred Radničkim, hoće li najnovija pojačanja doći do izražaja?

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923
Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Povezane vesti

Posle dve uzastopne pobede nad IMT-om i Tekstilcem, ekipa kragujevačkog Radničkog je proteklog vikenda poražena u Novom Pazaru sa 2:0 i istovremeno do daljnjeg ostala bez dvojice standardnih prvotimaca - veziste Bogdana Mirčetića i štopera Besima Šerbečića.

Par dana kasnije angažovano je pojalanje iz Grčke, Anastasios Tselios koji bi trebalo da popuni prazninu dok Mirčetić bude odsutan, a pre njega angažovan je i makedonski vezista Luka Stankovski koji jeste debitovao, ali koji tek treba da pokaže zbog čega je doveden. 

Jedan od skorijih novajlija je i levi bek Slaviša Radović, koji je već postigao i prvi gol u dresu Radničkog, u pobedi nad IMT- om (4:0). Ovaj momak postaje sve ozbiljnija konkurencija Tomislavu Dadiću sa kojim za sada deli minutažu, a pred duel sa Čukaričkim u Gornjem Milanovcu (subota, 14h) je izrazio nadu da Kragujevčani mogu da dođu do nove pobede koja bi im omogućila ostanak u gornjem delu tabele uoči dvonedeljne prvenstvene pauze.

''Utakmica sa Čukaričkim pruža nam priliku da se iskupimo za poraz u Novom Pazaru i vratimo na pobednički kolosek. Čukarički je klub koji je već duži niz godina u samom vrhu srpskog fudbala, tako da nas sigurno očekuje izuzetno teška utakmica. 

Dobro smo se pripremali tokom čitave sedmice i nadam se da ćemo uz jednu odgovornu i disciplinovanu igru doći do željena tri boda koji će nam dosta značiti za nastavak prvenstva'', izjavio je Radović, a preneo klub.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke