Kragujevčani se na Zlatiboru spremaju za Evropi, Gvinejac na probi

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.07.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

"Crveni" će na Zlatiboru boraviti četrnaest dana i za to vreme će odigrati četiri test utakmice.

FK Radnicki Kragujevac
FK Radnicki Kragujevac

Povezane vesti

Nakon dvonedeljnog rada na stadionu "Čika Dača", fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca danas su otputovali na Zlatibor, gde će nastaviti pripreme za nastupajuću takmičarsku sezonu.

"Crveni" će na Zlatiboru boraviti četrnaest dana i za to vreme će odigrati četiri test utakmice.

Šef stručnog štaba Feđa Dudić odlučio je da na završni deo priprema povede 26 fudbalera, među kojima je i nekolicina omladinaca, kao i Ali Suma, momak iz Gvineje, koji se nalazi na probi u redovima kragujevačkog superligaša.

Spisak igrača:

Golmani: Stojan Leković, Miloš Mladenović i Luka Lijeskić.

Odbrana: Bojan Adžić, Mehmed Ćosić, Samir Zeljković, Slobodan Simović, Milan Mitrović, Besim Šerbečić, Vukašin Bulatović i Tomislav Dadić.

Sredina: Alfa Turaj, Miloš Ristić, Nikola Bukumira, Luka Milojević, Vanja Tomić, Milan Aleksić, Sali Vižđi, Bogdan Mirčetić, Matija Gluščević, Kilijan Bevis, Evandro da Silva i Ali Suma.

Napad: Milutin Vidosavljević, Miloš Rošević i Dilan Ortiz.

"Crveni" su minulog vikenda odigrali prvu test utakmicu na "Čika Dači", u kojoj su pobedili Radnički iz Niša sa ubedljivih 3:0, a tokom boravka na Zlatiboru očekuju ih još četiri provere, prva već sutra protiv šampiona Crne Gore Dečića iz Tuza.

Za 6. jul zakazan je sparing sa Slogom iz Doboja, dok 9. jula četu trenera Feđe Dudića očekuje verovatno najozbiljnija provera protiv prvaka Kipra Apoela iz Nikozije.

Ciklus kontrolnih utakmica fudbaleri kragujevačkog superligaša zaključiće duelom protiv ekipe Mladosti iz Lučana, koji je predviđen za 12. jul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke