Kragujevčani se pitaju i zašto ovo nije penal, čeka se struka da objasni

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2024.
22:23
Izvor: Sportske.net

I ovo će se analizirati.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 večeras je u Gornjem Milanovcu, iako značajno oslabljen, što povredama, što zbog odlaska Milana Aleksića u Sanderlend, pružio odličan otpor Crvenoj zvezdi, ali nije uspeo da napravi iznenađenje.

Na kraju je presudio gol Mirka Ivanića, i to tek pošto je Radnički ostao sa igračem manje na terenu, zbog isključenja Gluščevića.

Prvo je Zvezdin kapiten Uroš Spajić lukavo uspeo da iznudi žuti karton za mladog igrača Radničkog, a kada je on neiskusno počeo da prigovara sudiji Milanu Iliću zbog tog kartona, arbitar mu je ubrzo pokazao i drugi.

Ali, i pre toga su Kragujevčani imali primedbi na arbitražu Milana Ilića. Još jedna sporna situacija koja će se sutra verovatno analizirati na Areni sport, dogodila se u 60. minutu meča.

Akcija Radničkog je tekla po levoj strani, gde je loptu u svojim nogama imao Ortiz. On je uočio Evandra koji je utrčavao u kazneni prostor Crvene zvezde, poslao mu je loptu, ali prilikom prijema te lopte, dolazi do kontakta Evandra i Mimovića. Napadač Radničkog je pao u šesnaestercu, a sudija Ilić donosi zanimljivu odluku - prekršaj Evandra, lopta za Crvenu zvezdu.

Nije bilo ni reakcije iz VAR sobe i vrlo brzo je moglo da se primeti rastuće nezadovoljstvo Kragujevčana.

Ta sporna situacija je na fotografiji u prilogu, a mi jedva čekamo da čujemo stručnu analizu.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke