Kragujevčani startovali pobedom, evrogol Ristovića!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.06.2021.
00:00
Izvor: Sportske.net

Novi superligaš upisao prvi trijumf na aktuelnim pripremama.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Tropski dan u Kragujevcu nije bio prepreka fudbalerima domaćeg Radničkog 1923 i Novog Pazara da odigraju planiranu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu.

U veoma teškim meteorološkim uslovima za igru, Kragujevčani su se bolje snašli i na kraju trijumfovali rezultatom 1:0.

Pod vođstvom novog trenera Vladimira Radenkovića, Radnički je do pobede došao lepim golom mladog Ristovića, koji je u 51. minutu preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao protivničkog golmana. Lopta se od stative odbila u mrežu za minimalnu prednost Kragujevčana.

Mogli su Pazarci i do boljeg rezultata danas, propustili su nekoliko prilika, od kojih izdvajamo Dimićevu iz 20. minuta kada je golman Lukić odlično reagovao, a u nastavku je Bojan Balaž mogao da izjednači u 62. minutu, ali je i drugi golman Lazar Raičević sačuvao mrežu Radničkog. Usledio je korner posle kog je i stativa bila saveznik Kragujevčana.

Radnički će do subote trenirati u Kragujevcu, a onda se njihov tim seli u Staru Pazovu gde će odigrati još pet pripremnih mečeva.

RADNIČKI 1923: Lukić, Varjačić, Vićentijević, Filipović, Damjanac, M. Vidović, Arsenijević, Mirić, Jovanović, Ilić, Kovinić. Igrali su još: Raičević, Milikić, Blagojević, Đorđević, Lakićević, Gvozdenović, Ćirović, Ristović, Petrović, Ristić i Burmaz.

NOVI PAZAR: Ostojić, Vlajković, Kovačević, Balaž, Joksimović, Delimeđac, Bacanović, Kiković, Ratković, Aganspahić, Dimić. Igrali su još: Andrijanić, Alić, Kojičić, Koca, Zimonjić, Đorđević, Islamović, Perić, Parađina, Mihajlović i Handžić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke