Kragujevčani ''u paketu'' predstavili peto i šesto pojačanje! Ni to nije sve!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.06.2022.
17:14
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Radnički sve jači.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Kragujevački Radnički 1923 je prošle sezone jedva izborio opstanak u baražu, ali sudeći po potezima uprave kluba u prelaznom roku, klupske ambicije u narednom šampionatu koji počinje 8. jula biće znatno veće.

Bilo je, naravno, i odlazaka, trenera Nenada Lalatovića je na klupi nasledio Dejan Joksimović, otišli su zajedno sa Lalatovićem i Piščević, Gajić, Andrić... ali je potom usledila serija pojačanja.

Angažovani su defanzivci Dušan Cvetinović i Filip Ivanović, vezista Damjan Krajišnik i krilni fudbaler Dušan Stoiljković, ali taj spisak nije konačan.

Posle uspešno obavljenih priprema u Sloveniji, Kragujevčani su danas predstavili još dvojicu novih igrača - levog beka Luku Zorića koji se odlično snalazi i u veznom redu i desnog beka Nikolu Vlajkovića. Zorić je prošlu sezonu proveo u beogradskom IMT-u, a Vlajković u Radničlki stiže iz Novog Pazara.

Tokom priprema u Sloveniji, sa ekipom Radničkog su trenirali i bivši fudbaler Čukaričkog Milutin Vidosavljević, kao i ofanzivni vezista Kur Gai Kur iz Južnog Sudana, pa se narednih dana očekuje da bar jedan od njih dvojice bude zvanično promovisan kao novi fudbaler Radničkog.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke