Kragujevčanima smetaju natpisi u novinama, sad protiv Ilićeve Čuke da se dokaže kvalitet!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.08.2021.
21:06
Izvor: Sportske.net

Crveni veruju u dobar rezultat.

FK Radnički Kragujevac
FK Radnički Kragujevac

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca je dobro počeo sezonu sa dve pobede, ali su usledila dva poraza nakon čega je ekipa nastavila sa dobrim radom što se pokazalo u utakmici protiv TSC-a koja je završena rezultatom 4:4. 

Pojedini mediji su taj poslednji gol Radničkog koji je došao iz penala u poslednjim trenucima utakmice naveli kao "sreću". 

"To što smo do boda došli pogotkom u poslednjim trenucima utakmice nije plod nikakve sreće, već hrabre i odgovorne igre čitave ekipe tokom svih devedeset minuta utakmice. Mislim da smo pružili i više nego pristojan otpor odličnoj ekipi TSC-a, što se uostalom vidi i po broju stvorenih šansi i postignutih golova. Ono što kvari utisak jesu naivno primljeni golovi, posebno nakon prekida, na čemu ćemo morati da poradimo, kako nam se takve stvari ne bi ponavljale u budućnosti", rekao je Vladimir Radenković. 

Sledi meč protiv Čukaričkog koji je završio evropsku odiseju i koji je preuzeo Saša Ilić. 

"Čukarički je klub sa jasno izgrađenim konceptom kojem i mi težimo, a to je spoj iskusnih igrača koji donose instant kvalitet i mladih, talentovanih fudbalera. Njihovo ispadanje iz Evrope i sve što je usledilo nakon toga nikako ne sme da nas zavara. Moramo imati na umu da je pred nama jedna ozbiljna ekipa sa kvalitetnim pojedincima, koja mora maksimalno ozbiljno da se shvati. U tom pravcu se i pripremamo za predstojeći duel i uveren sam da uz pravi pristup možemo do pozitivnog rezultata", rekao je Radenković. 

Nakon jednog meča pauze vraća se golman Ivan Radoš, ali za meć neće konkurisati mladi Đorđe Jovanović. 

Utakmica počinje u subotu od 16:55, a prenos je na TV Arenasport. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke