Kraj evropskog sna, ''Čuka'' nije uspela, bolji tim prošao dalje

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2019.
22:35
Izvor: Sportske.net

Čestitke ekipi Moldea koja zasluženo odlazi u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

Posle dve ubedljive pobede nad jermenskim Banantsom (3:0 i 5:0) i dopadljivih igara mladog tima Čukaričkog, potajno smo se nadali iznenađenju protiv Moldea, ali Norvežani to nisu dozvolili.

Prvi meč u Norveškoj završen je bez golova, ali večeras je Molde na Banovom brdu slavio sa ubedljivih 3:1 i bez problema izborio plasman u treće kolo kvalifikacija.

Već u četvrtom minutu gosti su uspeli da povedu, preciznim udarcem Omojunfoa sa ivice kaznenog prostora i ovaj pogodak je prosto ''presekao'' fudbalere Čukaričkog, koji nisu uspeli da razviju svoju igru.

U 15. minutu je veliku priliku propustio Džejms, kada je Belić istrčao, a Čukarički je tek u par navrata uspevao da pripreti preko Samjuela Ovusua, koji se po svemu sudeći oprašta od Čukaričkog.

Sve nade da bi večeras moglo da dođe do iznenađenja ugasio je Ejkrem koji je odlično reagovao posle centaršuta Haugena sa leve strane i kratko odbijene lopte Docića - sa oko 15 metara je taj ''odbitak'' prosledio u Belićevu mrežu.

U nastavku, ekipa Čukaričkog je pokušala da ''što skuplje proda kožu'', ali je u 78. minutu rezervista Knutson protutnjao kroz kazneni prostor domaćih i iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao Belićevog gola.


Čukarički: Belić - Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac - Docić, Kovač (Aleksić od 80.)- Ovusu, Stojanović (od 46. Vidosavljević), Đorđević (Kajević od 70.)- Tedić.

Molde: Kraninks - Harldsajd, Bjernbak, Foren, Haugen - Aursens, Husain - Ejkrem (Elingsen od 79.), Hestad, Omojunfo (Knutson od 70.) - Džejms (Boli od 87.).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 01.08.2019
00:15

Prvi gol nikako nije precizan sut, vec srecan odbitak. Svi koji su gledali su to mogli da vide. Jos ce na kraju ko nije gledao iz teksta da pomisli da je u pitanu majstorija. Nije cak ni zalomio odbrambenog igraca koliko je sporo sve to bilo, samo je polako skrenuo i na to ocajno ja ovaj ispao i jos lopta skrenula nakon suta.

avatar
Kunilingus
Wednesday, 31.07.2019
22:41

Toliko o kvalitetu klubova u našoj ligi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.07.2019
22:38

Veliki uspeh srpskog fudbala danas, Čukarički i zvezda dali 2 gola.

avatar
Damir111
Wednesday, 31.07.2019
22:50

Kvaru koeficijent,zvezdu ne mrzim ali ispasce u 3 kolu i u plej ofu za ligu evrope zato sto ne zasluzuje dalje..a Partizan ce u Ligi Evrope sto posto uci pozzz

avatar
Man united
Thursday, 01.08.2019
14:22

Не мрзиш Звезду, само јој ни име не пишеш великим словом. Ма, важи...

avatar
Südkurve München
Thursday, 01.08.2019
08:31

Daj osvetlajte vi danas obraz nasem fudbalu, kad ste vec u nasoj ligi