Kraj Imobileove ere u Laciju - Vreme je za Baždara?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2024.
22:45
Izvor: Sportske.net

U Italiji se večeras ponovo pominje ime mladog Partizanovog napadača.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U Laciju će ovog leta pokušati da podmlade ekipu i unesu novu energiju u svoj tim, a to bi možda i najviše moglo da dođe do izržaja u ofanzivnoj liniji tima.

Naime, italijanski mediji kao gotovu stvar najavljuju transfer kapitena i najboljeg strelca Lacija Ćira Imobilea u turski Bešiktaš. 

Tridesetčetvorogodišnji Imobile će tako posle osam godina i 340 odigranih mečeva napustiti ekipu Lacija, a sa Bešiktašom će potpisati dvogodišnji ugovor vredan 12 miliona evra.

Madiji prenose i da je Lacio prihvatio ponudu Bešiktaša juče popodne, pa se sada samo očekuje ozvaničenje transfera.

A dok se to čeka, večeras je poznati italijanski novinar Nikolo Skira ponovo aktuelizovao priču oko mogućeg transfera Sameda Baždara iz Patizana u ekipu Lacija.

Dvadesetogodišnji napadač Partizana se tokom leta već povezivao sa Rimljanima, ali onda je u prvi plan izbila navodna ponuda Al Aina, pa se činilo da od transfera u Lacio nema ništa. 

Međutim, najnoviji razvoj događaja bi mogao da konkretizuje interesovanje ''nebesko plavih'' za mladog fudbalera crno-belih koji je prošle sezone odigrao 31 meč, postigao osam golova, uz jednu asistenciju.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke