KRAJ - Sanjaće Zvezda atinske penale...

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.12.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Poput Partizana, i Crvena zvezda propustila veliku priliku za ostanak u Evropi i tokom proleća.

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Od večeras Srbija više nema predstavnika na evropskoj sceni u tekućoj sezoni 2019/20, makar u seniorskoj konkurenciji, s obzirom da su svoje ''evropsko proleće'' ranije večeras izborili Zvezdini omladinci.

Partizan je košmarnim remijem u Holandiji protiv AZ Alkmara (2:2) u prošlom kolu izgubio sve šanse za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a večeras je i Crvena zvezda u finišu poklekla u Atini protiv Olimpijakosa - 1:0.

To znači da je Zvezda završila na poslednjem mestu Grupe B Lige šampiona, sa samo jednom pobedom i pet poraza, uz gol-razliku 3:20.

Olimpijakos će kao trećeplasirani u grupi igrati u nokaut fazi Lige Evrope.

S obzirom da je Crvenoj zvezdi odgovarao remi, bilo je i očekivano da će Olimpijakos imati inicijativu od početka meča.

Prva velika opasnost po gol Crvene zvezde viđena je u 23. minutu, kada je Gobeljić klizećim startom u kaznenom prostoru, u poslednjem trenutku oslabio napad Olimpijakosa, koji se potom završio kornerom.

Tri minuta kasnije još jedan korner za Olimpijakos, lopta dolazi do Kamare koji gađa desni ugao Borjanovog gola, ali je zamalo bio neprecizan.

Zvezda uzvraća kontrom u režiji Marin - Vukanović koji su imali dosta prostora, ali su nekako uspeli da ga suze i na kraju, Marin prilikom udarca na gol - pogađa Vukanovića...

U 32. minutu dve intervencije Borjana u razmaku od samo nekoliko sekundi, ali najbolja prilika za Olimpijakos viđena je u 34. minutu, kada je posle centaršuta sa desne strane, lopta preletela Milunovića i stigla do El Arabija, koji srećom po Borjana, nije bio precizan iz odlične pozicije.

Ali, sve to bilo je u senci onoga što se izdešavalo od 40. do 43. minuta.

Najpre je ''sevnula'' nova kontra Zvezde, Tomane, za Marina, koga je u kaznenom prostoru pokosio Giljerme i kapiten Zvezde je iznudio penal.


Potom su i jedni i drugi ''spustili gard'', počela je potpuno otvorena borba, ređali su se brzi i obećavajući napadi na obe strane, a najopasnija je bila nova Marinova kontra, kada je Zvezdin kapiten loše reagovao u završnici.

Od početka drugog poluvremena Olimpojakos je bio znatno konkretniji i opasniji rival, želeli su domaći što pre da stignu do vodećeg gola.

El Arabi je u 58. minutu imao još jedan odličan pokušaj glavom, ali je stativa tada bila Zvezdin saveznik.

Dva minuta kasnije, odlična akcija Ivanića, lepo je proigrao Vukanovića u kaznenom prostoru, ali on sa leve strane šalje loptu - nikome u peterac...

Olimpijakos ne prestaje sa napadima, u 63. minutu Podens je majstorski prevario Degeneka, izbio potpuno sam ispred Borjana, ali Zvezdin golman je na vreme istrčao, ''skratio ugao'' i sprečio gotovo siguran gol!

U 70. minutu nova velika prilika za Podensa posle odbijene lopte Borjana, ali ovoga puta fudbaler Olimpijakosa šalje loptu tik pored desne stative.

Usledio je nešto lakši period za Crvenu zvezdu, delovalo je da su domaći sve nervozniji, ali u 86. minutu Žander koji je nešto ranije zamenio povređenog Rodića, igra rukom u svom kaznenom prostoru i to je penal za Olimpijakos.

El Arabi je stavio loptu na belu tačku i precizno šutirao i doveo Olimpijakos na prag plasmana u ''evropsko proleće'' - 1:0 za domaće.
--         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

106 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 12.12.2019
20:34

Pošto sam komentarisao i do sada, moram da završim, uz izvinjenje rivalima što ovog puta, iako i sad bez začikavanja i ruganja (a i otkud mi pravo na to?), nemam nekih optimističkih i ohrabrujućih komentara, koje sam ipak imao ranije.

Nisam gledao utakmicu, nisam u mogućnosti, ali sam pročitao sve o njoj. Moj zaključak je - mi smo sve manje i manje psihički zrela nacija. Srozavamo se u svakom pogledu, kultura je za nas nekakav nepotrebni luksuz kojim se bave bogati koji su uglavnom bogatstvo stekli krađom (to je atmosfera u našem društvu, to su poruke koje se kriju iza redova ovdašnjih vlastodržaca), a ni obrazovanje nam nije zaista potrebno, osim diploma, koje odlično mogu da posluže u obrazlaganju zašto je neko na nekom mestu, a neko nije (a očigledno su adekvatniji oni koji imaju diplomu, ali ne i znanje). Elem, odoh predaleko. I Partizan i Zvezda su ispali iz Evrope, ne posle slabe igre, ne poraženi kao slabijeg kvaliteta, nego kao nedozreli, kao psihički nespremni da budu do kraja igrački i taktički na neophodnoj visini za to takmičenje. Ipak, čitajući komentare i napade na Žandera i Tomanea, pogledao sam penale na YouTube-u.

Ljudi, Tomane je pogodio dno prečke, radilo se o možda milimetru, da, da je bio malo koncentrisaniji, verovatno bi utakmica tad bila rešena, ali, to je trenutak, to je napetost, to je ogroman pritisak, i nije u redu, post festum to komentarisati tako fatalistički i zloćudno. I Žander. Igrao je rukom, napravio penal, penal je rešio utakmicu, ali, da nije igrao ruko, deluje da bi ga grčki napadač verovatno dao sa 2m koliko se nalazi od gola i lopta mu išla idealno na glavu. Zato, takođe, nije za valjanje u katran i perje. Da se podsetimo da smo sa SP u Južnoj Africi ispali jer je Vidić u mnogo manje opasnoj situaciji, tako reći bez ikakvog razloga (za razliku od ove situacije) igrao ruko i napravio penal. Setite se koliko su puta naši najomiljeniji heroji promašivali čiste šanse, kao penal, pa i same penale, što nas je izbacivalo iz takmičenja ili smo zbog toga gubili titule.

Iskreno mi je žao, kao da je Partizan tu bio. Iskreno sam želeo, iskreno navijao i ovde još odavno predvideo da je samo važno Olimpijakosu u Pireju otkinuti bod i da će to biti - proleće u Evropi, da nema razloga ni za kakvu sekiraciju zbog utakmica sa Totenhemom i Bajernom. Ali, realno, drugi put za redom u grupnoj fazi, neke lepe i važne pobede, puni stadioni i događaji za pamćenje, rekao bih samo: bravo Zvezdo, bravo Miloje, bravo igrači, nastavite tako i biće još bolje.

PS Naravno da želim da vas moj Partizan uskoro pretekne i još bolje nas zastupa u istom takmičenju.

avatar
riquelme
Saturday, 14.12.2019
01:21

Ko ima posteno zasluzenu diplomu na ozbiljnom fakultetu ima i dovoljno znanja. Za ostalo svaka cast. Misljenja sam da se preteralo sa pojacanjima iz inostranstva i to vecinom nepotrebnih. Pa tako i tih koje si spomenuo. Ali ne krivim nikog od njih iskljucivo vrh kluba, Terzu i Mrkelu. A Partizan i Zvezda iskreno ako je tacno ono sto se prica su sve dalje od bilo kog takmicenja u Evropi.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 12.12.2019
10:14

Sto se tice same utakmice, nije to bilo tako lose. Naravno, u poredjenju sa ostalim utakmicama ove sezone u LS. Borbeno, muski, to je ono sto je uglavnom falilo do sada. Ipak, Olimpijakos je vise pokazao, nosio se i sa Bajernom i Totenhemom, mislim da je i sinoc bio bolji, kvalitetniji je tim i zasluzeno prosao dalje. Nisam puno razocaran ispadanjem, sam plasman u LS i cinjenica da smo bili u LE do posljednja 4 minuta posljednje utakmice je sigurno takav uspjeh da ne smijemo bit razocarani. Ono sto mene licno boli je to sto nakon zaradjenih 50 m e nismo nista bolji, naprotiv, losiji smo nego prije 3 godine. Miloje iz ovog tima izvukao maksimum, bolje nismo mogli. Da je imao samo malo bolje igrace na klupi, sinoc bismo lagano prosli. Zasto je selekcija igraca bila tako katastrofalna - to je vec pitanje za sportski sektor i za zimsku pauzu.

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 12.12.2019
03:00

E moj Pixi steta sto si ispran m...k pa ne vidis kakav je kriminal nas sport postao.

avatar
Marko Kralj
Thursday, 12.12.2019
01:20

Jedini stranac koji je zasluzio Zvezdin dres je Ben.
Ovo ostalo..ni za Graficar

avatar
ViniciusJR
Thursday, 12.12.2019
00:59

Mislim da za sve koji vole Zvezdu treba tuznije da bude to sto se dozvolilo da kroz ovo ucesce u LŠ nije izbacen nijedan domaci mladi igrac na kojem moze klub da zaradi veci novac.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 12.12.2019
00:55

Grci zasluzili pobedu ali mogli smo i mi pobediti samo da je Tomane iskoristio penal. Ovogodisnja pojacanja su skoro svi promasaj i treba im se zahvaliti, isplatiti i vratiti nazad a Zandera usput i naklepati.

avatar
Capitano
Thursday, 12.12.2019
00:50

Da se ne lazemo nismo zasluzili prolaz... Samo mi zao Borjana, branio je covek sve, ali kad imas pacijente ispred sebe primices gol kad-tad. Nisam neko ko ce olako da tvrdi za neki mec da je namesten, ali potez Zandera a i pogled Tomanea pre suta, bacaju sumnju. Ako uprava planira da stvori tim koji ce konstantno da igra LS ili LE, moraju da se dovode mnogo bolji igraci. Katai je slobodan, neka se otvore za platu, covek je bolji od svih krilnih igraca koje imamo, zajedno! Vladanu hvala na svemu, ali msm da je pravi trenutak za smenu trenera, da se razdrma ekipa, i dovede covek koji ce da gaji malo ofanzivniji stil, i da daje sansu mladim igracima. Ovako vise ne ide, nemamo nikakvu igru...

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:19

Komsinice,nemojte da terate vase strance.......kazu Mrkela i Terzic da ce sledece godine da eksplodiraju,mislim da proigraju samo treba malo strpljenja

avatar
gorango
Thursday, 12.12.2019
00:15

Jel ima neko u ovoj usranoj Zvezdi ko se profesionalno bavi fudbalom i da UME da sutne jedan glupavi penal??? EJ!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:12

Ima, u SL su svi profesionalci jer znaju da ako promaše sviraće im zvezdin sudija novi.

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:14

U tri utakmice crvena zlijezda primila 15 golova a dala 0........gol razlika 0:15 niste vi za evrope samo brukate i sramotite Srbiju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:13

Nisu oni ni za SL, ali Toletova licenca, cela Vlada...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 14.12.2019
15:16

dzomba,metalac predsednik u vasoj upravi,smederevo,borca,tadic,vucic placa licence uh uh :)

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 14.12.2019
00:05

Licenca vlada srbije placa vama 2 puta

avatar
Man united
Thursday, 12.12.2019
09:23

Ми смо играли 6 утакмица а не 3, геније!

avatar
Djolo Djolo
Thursday, 12.12.2019
00:12

Losa igra kao i u svakom mecu LS ove sezone izuzev onog u Beogradu protiv Olimpijakosa. Kada Oli ima skoro 30 suteva protiv tebe...onda treba da se zapitas sta nije u redu? Losa selekcija, bezvoljnost, nema taktike, nema tacnog pasa...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:15

U Beogradu je zvezda odigrala tek kada je sudija neopravdano isključio igrača olimpijakosu. Znači 11 na 11 ni minut nisu odigrali kako treba, to nijednom klubu nije uspelo u LŠ.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 14.12.2019
15:16

partizan protiv az sa igracem vise DVA PUTA ne moze da pobedi decu hahahahaha

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:12

Ja mislio da je Milosevic najbolji trener u Srbiji kad ono Milojevic uvede u igru Zandara i odluci utakmicu??????????????

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 12.12.2019
00:11

Terzićeva pojačanja -Tomane , Žander,Van lA Para da ih više ne nabrajam su pravi primer notornih neznalica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:17

Tereta magija, kad pomislim da će iza rešetaka hvata me nostalgija.

avatar
vinnie_jones12
Thursday, 12.12.2019
00:11

Ovo dete koje je u petlicima ne dize ovako ruke kod skoka .Bez stranaca u Zvezdi !

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:10

U velikim i ozbiljnim klubovima se zna ko sutira penale........u malim klubovima penale sutira Tomane!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:08

Eva nasa komsinica ni iz penala neume da postigne gol.........eh da je to LingLong sudija da svira jos jedan penal a da se golman skloni sa gola.

avatar
Damir85
Thursday, 12.12.2019
00:08

Kao sto sam i rekao na poluvremenu, kostace promasen penal. Mnogo promasaja od igraca imamo. Zander slab u odbrani, bolje sa igracem manje da smo igrali. Tomane sutira penal. Milojevicu, mnogo si se zaigrao ovaj put. Ne vidis stvari koje laici vide. O promasenim investicijama je uzalud trositi reci jer je ovo daleko od Zvezde koja se borila i kidisala srcem bez straha. To je bilo do ove sezone i plasmana u LS, onda potop i pad kojem izgleda nema kraja. Olimipijakos u grcu, očajan. Ali, mi smo na kraju izvrsili samoubistvo. I bolje da ne gledam Zvezdu ako se ovakva igra nastavi i ovakav kukavicluk, bolje jer srce boli, zivci se potrosili. Pa svako od nas bi izginuo da igra za Zvezdu a ove babe od stranaca koje je doveo ko zna ko.... I gde ih nadjoste, majku mu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:23

Nisu ih našli nego su ih napravili nameštanjem utakmica u SL, zvezdin tim ove sezone za 4-5 meseci ima oko 15 odigranih takmičarakih utakmica, ne može ni fizička forma da se održi, a kamoli da se napreduje na utakmicama na kojoj je sebi bodove unapred obezbedila.

avatar
djordja
Thursday, 12.12.2019
00:08

ovi na Areni kazu da je komsinica dobro parirala, al da nije imala srece, a a bratski klub imo 27 suteva ka golu.........svasta

avatar
Man united
Thursday, 12.12.2019
09:29

Огромна већина тих шутева је ван оквира. Стално су покушавали из даљине јер нису могли да пробију. Само ти гледај бикини статистику кад боље не умеш.

avatar
Man united
Saturday, 14.12.2019
15:36

27 шутева ван оквира је статистика, која може а и не мора да буде одраз стања на терену. Зато и постоји израз бикини статистика.

avatar
djordja
Friday, 13.12.2019
23:48

ja govorim o igri,a statistka je svakako samo skup pokazatelja igre

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 12.12.2019
00:08

Tomane kao Mijat, Žander kao Miljković 2011 protiv Genka.

avatar
Čeki
Thursday, 12.12.2019
10:58

I kao Vidic protiv Nemaca.

avatar
REVØLT
Monday, 16.12.2019
08:57

I kao dudic protiv Obale Slonovace.

avatar
Pretendor
Thursday, 12.12.2019
00:08

Karma... sa sve 'regularne' penale u pingpong ligi..

avatar
Stevan Sremac
Thursday, 12.12.2019
00:07

Mislim da je Zander igrao rukom namerno?

avatar
Чарапан
Thursday, 12.12.2019
00:06

Ko ovde ne vidi namestaljku taj je ocigledno slep kod ociju. Zvezdas sam al me je sramota. Ovo nije moja Zvezda odavno. Usao covek po zadatku nemam sta vise da kazem.

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Thursday, 12.12.2019
00:05

Pojacanja su definitivno donela razliku :D. A gobelja da ne znam ko je pomislio bi da vredi 8 miliona

avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 12.12.2019
00:04

I Terzić hoće 8 stranaca na terenu?
Jedini stranac koji zaista vredi je naš čovek sa stranim pasošem. Naravno, to je Borjan.
E pa Zvezdane iz Zvezde, ti ne samo da ćeš ostaviti crni pečat na Zvezdino ime, već i na Srpski fudbal.

avatar
Mads87
Thursday, 12.12.2019
00:03

Pojacanja katastrofa svi do jednog to znam od letos al sam mislio da ovaj garsija nesto zna medjutim nista. Gobeljic je doktor od igraca kao sto sam uvek i govorio i takvi igraci i treba da igraju a ne ovi setaci.Pa nama je pojacanje lik koji dodje iz ekipa koja se bori za opstanak u Portugal;skom sampionatu e.Milunovic je covek tragedija
Kako bi bilo lepo kad bi mogli da se otarasimo ovih igraca a da nas to nsita ne kosta ali kome da ih prodas

avatar
Comandante
Thursday, 12.12.2019
00:16

Nemoj tako druze pa to su sve vrhunska pojacanja ali niste kupili sudije....e tu ste se za....li

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 12.12.2019
14:51

Kupljenim sudijama smo usli u LS tako?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 12.12.2019
00:21

Sto zander je top 😁

avatar
petar000
Thursday, 12.12.2019
00:03

Dobro, nesrecno jeste po Zvezdu, ali ipak zasluzeno ovu utakmicu dobio Olimpijakos. Meni samo nije jasna jedna stvar, a to je da ekipa koja ima love kao ovi Grci za stopera npr ima onog Meriju. Ono je strasno, svaki njegov kontakt sa loptom gol sansa za zvezdu, cak im je i u BG poklonio prvi gol. Podens dobar, samo nekako zivcan i brzoplet sa loptom, ali i kao takav pored igraca Zvezde je izgledao kao Mesi (osim sto gol ne bi dao ni da sam izadje na teren). U sustini, ne mozes se nadati nicemu dobrom kad protivniku dozvolis bukvalno tridesetak udaraca na gol. I generalno, Zvezda i kroz kvalifikacije a i kroz grupu nije zasluzila prolaz. A da je imala sanse veceras da prodje, imala je, to je cinjenica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:37

A ni kroz SL nije i ne zaslužuje prolaz u Evropu i to ključno u celoj priči, zašto 14 šuteva za poluvreme, 27 za kraj, 20 primljenih golova, po 0 šuteva u okvir i 0 golova 11 na 11.

avatar
rossonero_t
Thursday, 12.12.2019
00:02
avatar
Monte_Kristo
Thursday, 12.12.2019
01:37

Iz aviona se vidi,tacno je usao stranac da namerno pogresi,jer lakse je na njemu da se slomi sve,al za to je dobio masnu svotu.Fudbal je vec neko vreme opasan biznis

avatar
Man united
Thursday, 12.12.2019
09:36

Иначе, нису умели остали да погреше 85 минута, него мора Милоје да уводи Жандера да среди ствар. Још Борјан ко луд брани. Зар одрасли људи тако резонују?

avatar
rossonero_t
Thursday, 12.12.2019
07:57

Govorio sam ja jos pre utakmice da ce ovako da bude, jos onaj onako sutira penal, ko jos onako sutira realno

avatar
Zomb
Thursday, 12.12.2019
00:01

Dobro odradjen zadnji prelazni rok..

avatar
Tata Messi
Thursday, 12.12.2019
00:01

Milojevic se ugledao na Valverdea i njegovo branjenje rezultata protiv Rome i Liverpula

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 12.12.2019
01:38

A sa kim da napadne kad ima sve panjeve,i ovo je dobro s obzirom na kvalitete timova i stramce nase degenerike

avatar
No.1 Gargamel
Thursday, 12.12.2019
00:00

Dakle nikad losija kupovina stranaca. Somane, Nemapara, Banderas Kenjas... Daj brate klince na prolece. Inace nije bilo lose , srce medjutim nije dovoljno bez srece.

avatar
mlk
Wednesday, 11.12.2019
23:59

E penali su joj dosli glave a toliko joj ih poklanjaju u domacoj ligi.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 11.12.2019
23:59

Pre dve nedelje na Partizanovih 2-2 jedan "navijač" CZ je napisao: ,,E baš mi je drago." E čisto da ga obavestim, i meni je baš drago večeras...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.12.2019
23:59

Srećno sećanje na Peđu Mijatovića svima koji slave.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 12.12.2019
00:22

To je bilo mnogo teze,mnogo,pedja je ipak fudbalski majstor,bio igracina svetskih razmera..a ti slavi i karma ce :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
07:53

Srećne makazice protiv filijale svima koji slave, a penal na takmičarskoj utakmici je ipak mnogo, mnogo teže izvesti. Ti nemoj, ali karma slavi i slaviće :)

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 12.12.2019
00:53

Precka u Tuluzu i dalje se trese i najboljim fudbalerima greske se dese.

avatar
Zomb
Wednesday, 11.12.2019
23:58

Šta reći, koju posluku porati...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 11.12.2019
23:58

E moja Zvezdooo , pojacanja nas upropastise :(( Razumem nekako i Tomanea ali ovaj Zander kad god je usao u igru strepeo sam svaki napad . Protiv totenhema ulazi i primamo 2 gola preko njega , ovde ulazi pravi penal , protiv Jang bojsa ulazi da duplira stranu mi tu pravimo penal posle prodora ...

avatar
riquelme
Thursday, 12.12.2019
00:39

Nijedan igrac nije trebao da se dovodi. Samo da se zadrzi Krstic i ako su vec napravili haos onda da se Gajic rotira levo i desno sa bekovima. Ova pojacanja su klasicno pranje para. Ben sa svojim iskustvom bi Marinu olaksao pricu i utakmica bi se zatvorila bez ikakvih problema. Nikada nije napravljeno toliko promasaja. Tj. 1/1 je svaki promasaj osim Ivanica koji ne igra na svojoj poziciji i ne moze da da maksimum. Ovi Tomanei, Garsije, Parle, Kanjasi sve dovedeno da pokrije pricu o minusu od preko 35 miliona na kraju sezone.

avatar
Mitita
Wednesday, 11.12.2019
23:58

Eto... a smejali ste se Partizanu za izgubljene sanse na kraju. I sad ista prica.
Jako mi je zao igraca, jer ovo nimalo nije prijatno. Rekao bih da je ovde kraj zlatne generacije Crvene Zvezde, i da ce ovo sigurno dotuci i igrace i upravu, koji sigurno ne mogu biti zadovoljni ovogodisnjim ucinkom u LS.
Tuzan je nas fudbal, nakon sto oba kluba ispadnu na mentalitet, a ne na igru. Bice bolje sledece godine. valjda. Nadajmo se.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
08:00

Žao ti simulanata koji nam nakon dobijenih penala vređaju inteligenciju i tvrde da su faulirani? Da ne nabrajam ostalo? Približava se kraj zlatnom dobu, a.ne nemoj generaciji i toga se oni najviše plaše.

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 12.12.2019
13:25

Ma na koji mentalitet,na debilitet Brazilca smo ispali,ne bi nam dali go jos celo poluvreme da se igralo,da nije bilo onog majmuna.Sta smo sve prosli na taj isti mentalitet,Salcburg,Kopenhagen,Krasnodar...Jedan debil ti unisti ceo trud,eto to je

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 11.12.2019
23:57

Ne možeš ceo mandat da igras bunker... stranci nas kostali LE... sad milojevic da da otkaz i da dodje neko i gura decu...

avatar
riquelme
Thursday, 12.12.2019
00:44

Sta pricas? Sta bi ti igrao protiv Ndombelea, Sona, Kejna, Moure, Eriksena, Alija, Kutinja, Levandovskog, Komana, Perisica, Alkantare??? Covek je radio sve sto moze. Ne moze on da da penal, da trci brze od Sona ma necu da se smaram sa primerima... Coveka su zadrzali na foru ovu sezonu, upropastili ga sa pojacanjima i nema potrebe da daje otkaz. Neka mu daju otkaz oni koji su ove znalce doveli. Koju decu? Kada su ih Terza i Mrkela sve prodali?

avatar
LuckyStrike
Thursday, 12.12.2019
10:31

Jos pre nego sto su se plasirali u LS su znali da tamo nema kopenhagen jang bojs itd tamo je elita i jaki klubovi... i ako su oni hteli u tu elitu da bi igrali bunker onda svaka čast... izadji na teren napadni bajern totenhem koga god primi 5 al daj 2 a ne ko funjare 90 minuta bunker i cekas kontru... protiv olimpijakosa bi i u Bg izgubili da nisu dobili crveni karton i da onda dr mr milojevic nije presao na 4 4 2 i resio ih... ne vredi da polemisemo.. poz

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
09:22

Zadržali ga hahahaha...svaki put kada izgubi ili kad znaju da nemaju šanse da izbegnu katastrofu puste vest kako SuperMiloja odlazi, kako ima ponude i razmišlja. Milojo ostani prepotreban si nam :D

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 12.12.2019
01:24

Da da,i ubacis decu i oni ce sve da osvoje sigurno,daj ne lupetaj gluposti,jednog,dvojicu,ok,ovo ostalo price za malu decu i fudbalske strucnjake kao sto si ti.A Miloja ne diraj,ako imas malo obraza,ali vidim da nemas!

avatar
Le Tissier
Wednesday, 11.12.2019
23:57

Ne znam dal je ovaj Podens bolji od Mesija ili je Zvezda toliko losa.. Ovakve stvari mogu da prirede samo Partizan i Zvezda.

avatar
Tristan
Thursday, 12.12.2019
01:43

Zvezda i Partizan su generalni sponzori malih klubova za prolazak dalje u evrotakmicenjima - od cistog srca poklanjaju sve sta imaju i nemaju samo da bude bolje nekim olimpiakosima i AZ i ostalim svake godine ...

avatar
jv
Wednesday, 11.12.2019
23:57

Tomane, Garsija, Žander,Van La Para, Milunović i Boaći nisu pokazali NIŠTA i treba ih dati za kacu kupusa!

avatar
Marko HM
Wednesday, 11.12.2019
23:56

Tomane, Van La Para, Žander...hvala vam što ste posetili Beograd i daleko vam lepa kuća.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 11.12.2019
23:54

I neka bolje,posto ovo zander,van lapara,tomane se uzima za penal,metla odma metla zander da se ne vraca ovde

avatar
Thursday, 12.12.2019
00:03

A bio vam dobar kad je došao , kako reče magico : extra pojačanje .

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Thursday, 12.12.2019
02:19

Zander?niko nikad nije rekao za njega to

avatar
riquelme
Thursday, 12.12.2019
00:46

Pa moze metla i za upravu koja ih je dovela... Samo da li ce da daju oni koji su doveli upravu...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 11.12.2019
23:54

BORJANE LEGENDOOO, Zander i Tomane, terajte se... znate vec gde

avatar
MilošPB
Thursday, 12.12.2019
00:07

Ne zaboravi da je i La Para "igrao". Ako je istina da Ben nije ni hteo da ide, imali smo Mesija za pomenute "igrače" za 5x manje para. Ne znam kako loš mora biti Jirka da bi bio lošiji od La Pare. Ne sećam se lošijeg stranca u Zvezdi a bilo ih je dosta.

avatar
Südkurve München
Thursday, 12.12.2019
09:45

La Paru ni ne racunam, jer nista nije uradio osim suta jacine otprilike kada bi kokoska sutnula loptu. Ova dvojica, jedan promasi penal, drugi napravi penal. Jirka, za sve ove strance izmislio fudbal + covek sasvim korektno i govori srpski.