Kraj zatišja, Vidić opet ima šta da kaže!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.06.2021.
23:13
Izvor: Kurir

Kad on progovori, niko nije ravnodušan.

EPA/ALBA VIGARAY
EPA/ALBA VIGARAY

Povezane vesti

Nekoliko meseci pošto se, možda i neočekivano oglasio otvorenim pismom i bez ustručavanja komentarisao brojne probleme u srpskom fudbalu i pozivao na njihovo rešavanje, Nemanja Vidić se ponovo oglasio, ovoga puta u intervjuu za ''Kurir''.

Mnogi su ga posle njegovog prethodnog istupa predlagali i za novog predsednika FSS, ali vreme je prolazilo, pa su posle odlaska Slaviše Kokeze sa čela Saveza u prvi plan izbili i pojedini političari, poput Rasima Ljajića.

Sada Vidić kreće u novu ''ofanzivu''.

"To je interesantno i nije slučajno da političari Ljajić i Leković lobiraju za predsednika Saveza. Postoje čak nagoveštaji da će biti samo jedan kandidat, možda baš Ljajić. Ljudima koji se bave politikom nije mesto na vodećim funkcijama u srpskom fudbalu. Ako im njihove kolege političari dozvole da se kandiduju, onda mogu i ja da se kandidujem za predsednika države", izjavio je Vidić.

''Kurir'' će u nedelju objaviti kompletan razgovor sa Vidićem, razgovor u kome naš proslavljeni fudbaler kritikuje i poteze Marka Pantelića, i Nenada Bjekovića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 06.06.2021
07:09

Кандидуј се више, шта чекаш. Да видимо да ли ће имати образа да изаберу Љајића поред тебе.