Kralj o Partizanovom prelaznom roku i Zvezdinim pojačanjima: ''Finansijski dobro stoje, moguće da su uštedeli''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.05.2021.
23:53
Izvor: Kurir

Jedna informacija će baš obradovati ''Grobare''.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ivica Kralj je nedavno postavljen za koordinatora za sportska pitanja u Partizanu, a plodove njegovog rada crno-beli bi trebalo da osete već na leto, tokom prelaznog roka, kada se očekuje rekonstrukcija tima.

Ipak, ono čega se navijači Partizana pribojavaju, izgleda da se ipak neće desiti - Bibars Natho neće otići iz Humske, uveren je Kralj, baš kao i za Lazara Markovića.

''Marković i Natho su praktično sigurni, nikad se ne zna kakva ponuda može da dođe, ali oni su uzdanica Partizana i mislim da će tako i ostati. Analizu i ideje ćemo praviti kad se završi Kup'', izjavio je Kralj u razgovoru za ''Kurir''.

Ako želi da prekine Zvezdinu šampionsku seriju, Partizan će morati da joj parira i u prelaznom roku, s obzirom da crveno-beli najavljuju pojačanja poput Dragovića, Prijovića, Kolarova... Naravno, i on prati šta najveći Partizanov rival planira.

''Kad vidim kako planiraju, očigledno je da finansijski dobro stoje. To su veliki i skupi igrači, ali ruku na srce igrali su Ligu šampiona i dve godine Ligu Evrope, moguće da se uštedelo za takva pojačanja. Na nama je da se bavimo sobom, da ne gledamo u tuđe dvorište. Imamo mi nekih ideja u Partizanu, kako i šta raditi.

Sigurno nismo u mogućnosti da radimo kao Crvena zvezda, da izdvojimo toliko novca za pojačanja, ali ni novac ne mora da bude garant kvaliteta i uspeha. Gledamo koji su igrači koji bi se uklopili u sistem koji Stanojević traži i naravno ambicije su šampionske kao i svake godine. Bez obzira na novac'', istakao je Kralj.

Partizan je još uvek tajanstven kada su u pitanju imena potencijalnih letnjih pojačanja, ni Kralj nije želeo da ih otkriva, ali je nagovestio da bi to mogao da bude neko od igrača koji su ranije već igrali u Partizanu.

''Svi koji su bili u Partizanu su interesantni, samo je pitanje kakve ugovore imaju u inostranstvu. To je uglavnom teško izvodljivo, ali bilo je povratnika ranije, pa će ih sigurno biti i u budućnosti. Ima igrača kojima ističu ugovori, ili su pri kraju ugovora, a već su se pokazali kao veliki partizanovci i kao neko ko voli Partizan. Ništa nije isključeno. Sve su to dobri igrači koji su dobrodošli u Partizan'', naglasio je Kralj.

Podsetimo, ovih dana pominje se eventualni povratak Brazilca Leonarda, koji je slobodan u izboru nove sredine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Saturday, 08.05.2021
13:29

Lralj je navijao za partizan a sad se svim silama trudi da opravda zvezdine namedtaljke da bi se dodvotio gazdi samo da bi dosao u Partizan da ima neku kintu. Ko je iz dzungle pitaj Saleta Ilica, Dulrta Vujodevica, Golca......

avatar
Man united
Friday, 07.05.2021
20:15

Славко, да ти ниси пк из џунгле? И он има сличну параноју. Краљ навија за Звезду? Шта све нећу чути...

avatar
Slavko1234
Friday, 07.05.2021
13:33

Kako su ovoga naucili kako da velica zvezdu i da pravda nacin kako oni prazne drzavni budzet. Zar svi koji su danas u Partizanu moraju da navijaju za zvezdu. Tuzno i zalosno.