Kralj se aktivirao, novi potpis u Partizanu

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2023.
16:35
Izvor: Sportske.net

Juče iskusni štoper danas talentovani vezista.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Navijači Partizana i dalje iščekuju prvo zimsko pojačanje, prema poslednjim najavama ono bi trebalo da stigne iz Kolumbije, a do tada je sportski direktor Ivica Kralj aktivan i po pitanju nastavaka saradnje sa pojedinim igračima.

Juče je Partizan zvanično potvrdio da je produžen ugovor sa štoperom Igorom Vujačićem do 2025. godine, a danas je usledilo ozvaničenje nove saradnje i sa mladim defanzivnim vezistom Matejom Stjepanovićem.

Ovaj momak pripada generaciji 2004, prošao je Partizanovu omladinsku školu, a ove zime je dobio priliku da se nametne treneru prvog tima Gordanu Petriću na pripremama u Antaliji. Današnji potpis njegovog prvog profesionalnog ugovora je potvrda da je u tome uspeo, a posle ozvaničenja ugovora za koji nije navedeno do kada će važiti, Stjepanović je dao i izjavu za klupski sajt.

“Velika čast i obaveza! Presrećan sam što sam imao priliku da prođem pripreme sa prvim timom, da učim i radim sa najboljima. Hvala šefu Petriću, direktoru Kralju i svima u klubu koji veruju u mene i koji su mi ovim ugovorom omogućili da budem korak bliže mom fudbalskom snu! Hvala svima!'', rekao je Stjepanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke