Kraljeve reči hrabre navijače Partizana, "crno-beli" uskoro još jači?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.10.2022.
16:45
Izvor: Sportske.net

Videćemo kako će Partizan izgledati na proleće.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj osvrnuo se na protekli deo sezone u Humskoj gostujući u Partizanovom podkastu.

Posebno su se istakli Bibras Natho i Fuseni Dijabate koji su ponajbolji pojedinci "crno-belih", ali je Kralj istakao da nema bojazni od njihovog odlaska na kraju polusezone.

Osim u slučaju "nepristojne ponude".

"Ubeđen sam da će svi, pa i Dijabate i Natho, ostati deo Partizana. Jedino ako se pojavi 'nepristojna' ponuda. Ne samo da očekujem da ostanu, nego da ojačamo kadar. Biće sigurno nekoliko pojačanja na zimu. Navijači ne bi trebalo da brinu, svi koji su sad tu će i ostati, a dovešćemo novajlije kako bismo bili jači na proleće", rekao je funkcioner Partizana.

Uporedio je Kralj situaciju u Humskoj sa onom iz igračke karijere kada je 2003. godine Partizan ušao u Ligu šampiona eliminišući Njukasl.

"Pred put na Ostrvo su svi mislili da nemamo nikakve šanse, a to ubeđenje i volju kakvu smo negovali između nas liči mi da ima i ova ekipa, čim može da igra sa Nicom, koja ima budžet od 200.000.000 evra ili pokaže kvalitet protiv Kelna, iako Nemci raspolažu sa 100.000.000 evra. Njukasl je tad bio favorit sa najboljim igračima Engleske, nadamo se da nešto slično može da se ponovi u narednim godinama", rekao je Kralj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke