Kraso: ''Ne bih se bunio da budem Pavkov''

Autor: Darko Mitrović
petak 28.07.2023.
22:31
Izvor: Sportske.net

Novi Zvezdin napadač ostavio sjajan utisak tokom priprema.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Žan-Filip Kraso se vrlo brzo adaptirao na Crvenu zvezdu i zahteve koji su pred njega postavljeni u srpskom šampionu.

Agresivna, brza i ofanzivna igra koju forsira trener Barak Bahar mu odgovara i već se vidi da se odlično slaže, pre svih sa Mirkom Ivanićem i Piterom Olajinkom.

''Sve funkcioniše u najboljem redu, brzo sam se prilagodio na Crvenu zvezdu i mislim da će to vremenom da bude sve bolje. Oduševila me je atmosfera na stadionu, pobedili smo 5:0 Fiorentinu, ali to još uvek nije utakmica za bodove. Naravno, ako nam se ukaže prilika da postignemo pet golova Fiorentini, naravno, daćemo koliko smo u mogućnosti, ali činjenica je da ono pravo kreće u nedelju, kada se nadam da će biti pune tribine'', izjavio je Kraso, a prenosi klupski sajt.  

Jedva čeka utakmice Lige šampiona, a već je dobro upoznat sa Zvezdinom istorijom u elitnom evropskom takmičenju.


''Neće biti lako da partiju protiv Fiorentine ponovimo u Ligi šampiona, u smislu rezultata, ali je cilj da budemo najbolji mogući, pa ćemo da vidimo gde će to da nas odvede. Znam da je Zvezda svojevremeno pobedila Liverpul 2:0, naravno, ne bih se bunio da budem Pavkov i srušim nekog velikana na Marakani. Protivnik koga bih želeo? Bajern Minhen, odrastao sam u Nemačkoj, simpatišem taj klub od malena.
 
Zvezda je za mene najbolja opcija, veliki klub sa sjajnim navijačima koji igra Ligu šampiona. Uz to, Zvezda je osvojila Ligu šampiona, bitna je i istorija, znao sam da će u skladu s tim da se ovde igra napadački fudbal'',
izjavio je Kraso.
 
Njegov dodatni kvalitet je i što se lako prilagođava različitim sistemima igre.
 
''Stil igre mi je takav da volim da budem raznovrsan. Nemam problem ni da igram defanzivu, ni da dodajem, ni da prihvatim bilo kakvu ulogu koju mi trener nameni. Najviše volim kada imam još jednog parnjaka u napadu sa kojim mogu da kombinujem, ali nije bitno, šta god trener da kaže - igram'', naglasio je Kraso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke