Kraso uspeo da oduševi čak i izvođenjem penala: ''Ja uvek tako...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2023.
21:57
Izvor: Sportske.net

Impresionirao je hladnokrvnošću.

2023 Starsport.rs ©
2023 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras na startu turnira u Sankt Petersburgu savladala domaći Zenit sa 2:1, a gol odluke je u finišu meča postigao novi napadač srpskog šampiona Žan-Filip Kraso.

On je konačan rezultat postavio preciznim udarcem sa bele tačke pošto je prethodno Kangva oboren u kaznenom prostoru ruskog tima.

Po završetku meča izneo je svoje prve utiske u kratkom razgovoru za klupski sajt.

''Veoma nam znači pobeda zbog činjenice da je Zenit izuzetno kvalitetan rival i da smo turnir u Rusiji, kao i drugi deo priprema uspešno počeli. Nedavno sam se priključio ekipi, ali imam osećaj da se brzo uklapam i da sve ide u najboljem smeru. Veoma sam zadovoljan postignutim golom'', izjavio je Kraso.
 
A zbog načina na koji je izveo taj jedanaesterac i neverovatne koncentracije i smirenosti, pri čemu protivnički golman nije imao vremena ni da se pomeri, Kraso je impresionirao Zvezdine navijače koji su to večeras dosta komentarisali na društvenim mrežama.
 
''Što se tehnike izvođenja tiče, uvek tako šutiram. Trudim se da budem smiren pri izvođenju penala i da ne dozvolim da me išta poremeti'', objasnio je Kraso.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke