Krenula čistka na Čairu, Sivić otpisao Arsića i Mlađovića

Autor: Ivan Cvetković
sreda 03.08.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Trener Nišlija dobio odrešene ruke.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Loš početak sezone Radničkog iz Niša i šokantna eliminacije od malteške Gzire u kvalifikacijama za Ligu konferencija naterali su klub sa Čaira da promeni neke stvari.

Za sada to ipak neće biti trener Tomislav Sivić čija je ponuđena ostavka odbijena, već dvojica fudbalera sa slabijim učinkom na početku sezone.

Kako Sportske nezvanično saznaju, Sivić je dobio odrešene ruke da donosi čak i radikalne odluke unutar ekipe, a prva je bila rastanak sa Lazarom Arsićem i Bojanom Mlađovićem.

Arsić se vratio na Čair posle 2018. godine kada je pružao odlične partije, ali u drugom delu prošle sezone nije bio tako ubojit i konkretan pred golom, da bi se ove sezone uklopio u sivilo veznog reda Nišlija.

Što se Mlađovića tiče, verovatno i očekivana odluka nakon što je skrivio čak tri penala na dve utakmice, i to one najbitnije protiv Gzire i Partizana, u međuvremenu izgubio poverenje Sivića i neće biti u konkurenciji za tim.

Radnički će priliku da popravi utisak imati u Lučanima gde gostuje Mladosti u subotu od 21 sat u okviru petog kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke