Krivokapić najavio rovovsku borbu na "Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.03.2019.
12:42
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vojvodina izlazi na megdan Radničkom u kombinovanom sastavu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Nakon četiri vezana poraza i remija sa Napretkom u prvih pet utakmica prolećnog dela sezone, fudbalere Vojvodine u sredu očekuje gostovanje Radničkom u Nišu u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Dva tima sastala su se u drugom kolu prolećnog dela sezone na "Karađorđu", kada je sva tri boda Radničkom doneo Radovan Pankov.

"O Radničkom imam isto mišljenje koje sam izneo i pre naše prvenstvene utakmice, a to je da su prijatno iznenađenje i klub koji je jak u svim svojim strukturama, što pokazuju i rezultati", rekao je trener Vojvodine Radovan Krivokapić.

Prethodni okršaj Radničkog i Vojvodine u Nišu pripao je domaćem timu. Krivokapić sutra očekuje još jednu "rovovsku borbu".

"U Nišu nas očekuje rovovska borba, a Kup je nepredvidivo takmičenje u kojem se nikad unapred ne može prognozirati nešto, iako je, prema onome što prikazuje na terenu, Radnički favorit u sutrašnjem meču", dodao je Krivokapić.

Strateg Vojvodine rekao je da ima dosta kadrovskih problema pred sutrašnju utakmicu i da ćee neki od igrača koji su "u ozbiljnom zamoru" biti pošteđeni.

"Oni koji dobiju šansu imaće obavezu da pruže najviše koliko mogu u ovom trenutku, jer grb koji nosimo je dosta težak. Protiv Radničkog se moramo upustiti u vrlo agresivnu borbu, jer samo tako možemo da se nosimo sa njima", zaključio je Krivokapić.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Radničkog i Vojvodine igra se u sredu od 17 časova na stadionu "Čair".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Tuesday, 12.03.2019
17:27

e moj radovane igraćeš ti bunker ,čekati penale i popiti tri komada