Krizni štab presekao - "delije" dobile odgovor pred Milan!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 16.02.2021.
20:09
Izvor: Sportske.net

Očekivan odgovor.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Utakmica između Crvene zvezde i Milana, koja se igra u četvrtak uveče u Beogradu, proteći će bez prisustva publike, potvrdio je član Kriznog štaba Republike Srbije Predrag Kon.

Epidemiolog je u večerašnjoj izjavi za Blic ugasio i poslednju nadu Zvezdinih navijača da će prvi duel 1/16 finala Lige Evrope protiv velikana sa "San Sira" moći da gledaju uživo.

"Ne možemo da dozvolimo bilo kakvo okupljanje, pa tako ni na pomenutoj utakmici jer se poslednjih dana epidemiološka situacija pogoršala. Pogotovo u Beogradu. U takvoj situaciji bilo kakvo okupljanje u većem broju ne može da prođe. To je stav medicinskog dela Kriznog štaba i on se neće promeniti", rekao je Kon za Blic.

Podsetimo, prethodnih dana je postojala nada da će biti pušteno 30% kapaciteta stadiona, sa čim se usaglasila i UEFA, ali je problem nastao što se u Beogradu poslednjih dana pogoršala epidemiološka situacija.

Tome su doprineli i praznički dani, ali i brojni prekršaji mera u vidu žurki koje su se organizovale u prestonici.

Duel između Zvezde i Milana, koji se sastaju nakon nepunih 15 godina, počinje od 18:55 pred, sada već definitivno, praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Revanš je sada dana kasnije u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke