Krstajić besan zbog vređanja Ibre, podsetio i šta je Zlatan uradio za Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.02.2021.
16:27
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor odao priznanje Zvezdi za prikazanu partiju, ali je veoma ljut i razočaran zbog onoga što se desilo na tribinama.

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Mladen Krstajić polako gradi i klupsku trenersku karijeru posle odlaska sa mesta selektora Srbije, preuzeo je ekipu TSC-a nedugo posle smrti Zoltana Saba, ali u razgovoru za portal ''SportSport.ba'', otkrio je da je očekivao da bude izabran i za selektora BiH.

Taj poziv nije stigao, izabran je Bugarin Ivajlo Petev, a Krstajić nije želeo da komentariše njegov izbor.

''Čoveka ne poznajem, želim mu mnogo sreće. Očekivao sam da ću ja biti selektor, rado bih prihvatio tu ulogu. Međutim, iako sam se spominjao kao kandidat, nikada me niko nije zvao. Ali, dobro, takav sam, kažem sve što mislim. Otvoreno i bez nekih udaraca ispod pojasa. Bosni i Hercegovini želim sve najbolje u kvalifikacijama, a možda ću jednog dana i biti selektor. Uz Srbiju u svakom sportu sam veliki navijač Bosne i Hercegovine i srce mi igra kada pratim nastupe. Mene je Bosna rodila i odgojila'', poručio je Krstajić.

Svoj sadašnji klub je pohvalio, smatra da nije pogrešio što je prihvatio ponudu TSC-a i naglašava da se u klubu odlično radi i da je sve što je dogovoreno do sada i ispoštovano.

Od ostalih aktuelnosti prokomentarisao je duel Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope, sa akcentom na incident na tribinama, kada je neko od prisutnih iz lože vređao na nacionalnoj osnovi Zlatana Ibrahimovića.

Taj incident je prilično razbesneo Krstajića.

''Odličan meč. Zvezda je odigrala na jednom visokom nivou, pre svega taktički. Prezentovali su Dejan Stanković i njegovi izabranici srpski fudbal u pozitivnom svetlu. Dobro, Milan za vikend igra sa Interom, verovatno su se malo i čuvali za taj meč, ali i pored toga Zvezdi za sinoćnji nastup skidam kapu. Ali, molim vas, želim to naglasiti, onaj incident sa Ibrahimovićem je za svaku osudu. Ne, osudu, nego čoveka, ako ga tako možemo nazvati, koji je izrekao ono što je izrekao, treba procesuirati. Zna li on i njemu slični ko je Zlatan Ibrahimović. Zna li recimo da je kada su poplave zahvatile Srbiju 2014. Zlatan bio jedan od prvih sportista koji su priskočili u pomoć. A, i da nije, ono je nedopustivo. Osramotio je Srbiju, srpski narod i Zvezdu. Pa Zlatan je veliki prijatelj sa Dejanom Stankovićem, sa Sinišom Mihajlovićem, i kako se oni danas osećaju. Nikada se ne ponovilo", poručio je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke