Krstajić uzvraća udarac, TSC u velikom problemu!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 23.10.2021.
11:47
Izvor: Sportske.net

Ne želi kompromis.

Povezane vesti

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ne miri se sa otkazom u TSC-u, a čelnicima kluba iz Bačke Topole za raskid ugovora traži nadoknadu od 110.000 evra, saznaje Sport klub.

Krstajić je smenjen nakon 11 meseci od ustoličenja u redove TSC-a, a kao razlog se navode nešto slabiji rezultati u poslednjih nekoliko mečeva.

Bivši internacionalac i reprezentativac bi traženu sumu novca zaradio da je ostao na klupi superligaša iz Bačke Topole do isteka ugovora 30. juna 2023. godine.

Očigledno ne želi da se pomiri sa smenom u trenucima kada je klub koji je do skora vodio na četvrtom mestu nakon 13 kola. 

Da nisu usaglašeni uslovi raskida ugovora potvrdio je i predsednik TSC-a Janoš Žemberi, koji je ponudio Krstajiću tri mesečne plate na ime obeštećenja i naišao na negativan odgovor.

TSC sutra dočekuje Partizan u derbiju kola, ali dugoročno pitanje trenera neće moći da se reši pre nego što se ozvaniči raskid saradnje sa Krstajićem.

U nedelju će ekipu protiv crno-belih voditi Mirko Jovanović, nekadašnji pomoćnik Zoltana Saba, koji je u do sada obavljao ulogu sportskog direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak