Krstajine slatke muke, nameće mu se još jedan ''bombarder''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2018.
21:25
Izvor: Sportske.net

Ove brojke je sve teže ignorisati, a ako ovako nastavi, ni Rusija mu neće biti daleko.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije obradovala nas je pobedom nad Nigerijom u Londonu (2:0), a posebno dvostruki strelac Aleksandar Mitrović koji je te večeri postigao i treći gol, ali mu je bez opravdanog razloga poništen.

Raduje i njegova forma u poslednja dva meseca u dresu Fulama, a za sada mu je glavni konkurent za ulogu startera u reprezentaciji Aleksandar Prijović.

Međutim, kako se sezona bliži kraju, sve ozbiljnije se nameće i 20-godišnji Luka Jović, napadač Ajntrahta iz Frankfurta, koji je i danas postigao prelep gol u Bremenu protiv Verdera, na asistenciju Boatenga.

Opširnije o toj utakmici čitajte OVDE, a pogled na njegovu statistiku u poslednjih šest meseci postaje sve impresivniji.

Kao što možete da vidite u prilogu, Luka Jović je od septembra postigao šest golova, uz četiri asistencije u dresu mlade reprezentacije Srbije, a za Ajntraht je ove sezone postigao sedam golova i jedan ''namestio''.

Protiv Maroka i Nigerije selektor Krstajić nije računao na njegove usluge, ali nema sumnje da pomno prati Jovićeve partije, pa ne bi trebalo da iznenadi da mladi napadač dobije poziv za poslednje pripremne mečeve pred Mundijal.

Na Joviću je da ove brojke dodatno uveća do kraja sezone, a onda ništa nije nemoguće. Još jača konkurencija u napadačkim redovima bi nam dobrodošla u Rusiji.
---

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 01.04.2018
23:30

pa ima para, trebalo bi da ide da navija za reprezentaciju...

avatar
Bojan Samardzic
Sunday, 01.04.2018
22:49

...ako dobije vizu :)