Crnogorski mediji: ''To smo čekali!'' Krstović najavljuje dolazak ''11 lavova'' u Beograd!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.10.2023.
23:37
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Silno su motivisani da se revanširaju Srbiji.

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Reprezentacija Crne Gore priprema se za utorak i duel sa Srbijom u Beogradu, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Crnogorci su trenutno trećeplasirani u grupi, ali još uvek imaju šanse da zauzmu jedno od prva dva mesta koja donose plasman na EP, pogotovo posle večerašnjeg poraza Srbije u Budimpešti (2:1).

Jedan od velikih aduta selekcije koju sa klupe vodi Miodrag Radulović biće napadač Lećea Nikola Krstović koji se sjajno snašao u Seriji A i već mu se predviđa novi, mnogo veći transfer.

On je optimista pred dolazak na ''Marakanu'', gde je do pre par godina branio boje Crvene zvezde.

"Moramo da se pripremimo najbolje što možemo, da svako ispuni zadatke. Da izađemo na teren hrabro, kao 11 lavova i da iz pomoć onih koji će ući s klupe izvučemo pozitivan rezultat - a to je pobeda. 

Za mene je svaki meč bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gde sam igrao dve godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi", izjavio je Krstović, a prenose ''Vijesti''.

Isti izvor u naslovu svog izveštaja sa utakmice Mađarska - Srbija ističe:

''Rezultat koji su 'hrabri sokoli' želeli: Mađarska savladala Srbiju, Crnu Goru i bod u Beogradu ostavlja u igri''.

U tekstu se dalje navodi:

''Ukoliko bi tim Miodraga Radulovića u utorak priredio senzaciju i na stadionu 'Rajko Mitić' porazio 'orlove', držao bi sve u svojim rukama, jer bi mu bilo dovoljno da pod Goricom savlada Litvaniju i obezbedi mesto među 24 najbolje selekcije na Starom kontinentu.

I u slučaju remija u Beogradu, Stevan Jovetić i drugovi bi bili gospodari svoje sudbine, jer bi pobedama nad Litvanijom i bezbrižnom Mađarskom u gostima na zatvaranju kvalifikacija osigurali 2. mesto u grupi G'', pišu ''Vijesti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke