Krstović otkrio svoju stranu priče, sukob sa Stojketom imao skrivenu nameru?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 27.05.2021.
11:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Junak Crvene zvezde otkrio šta se sve dešavalo tokom penal serije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nikola Krstović definitivno je obeležio finale Kupa Srbije u kom je Crvena zvezda pobedila Partizan nakon boljeg izvođenja penala.

Krstović je u igru ušao u 101. minutu, bio je najsvežiji i spreman da preuzme odgovornost kod izvođenja penala. 

"Bili smo bolji tokom čitave utakmice. Nažalost, nismo iskoristili šanse, sreća je bila saveznik rivala. Partizan je igrao kao i u  poslednjih nekoliko derbija, iz kontranapada. Od polovine drugog poluvremena crno-beli su samo čekali penale, posle svakog prekršaja  tražili su pomoć doktora, masera.. Osvetilo im se. Poštujem ipak, plan protivnika. Partizanovi igrači su vežbali penale, mi nismo, jer smo bili sigurni da ćemo rešiti pitanje pobednika u 90 minuta", rekao je Krstović, koji je potom otkrio kako je došlo do sukoba sa Stojkovićem.

"Kad sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam ipak,  fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka pa sam mu rekao: tako je, gazi bre! Ništa više od toga.  Nijedna uvreda nije izašla iz mojih usta", istakao je Krstović i potvrdio da je svojim padom hteo da dekoncentriše igrače Partizana.

"Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je „moj ćale u Beogradu” Milan Borjan odradio sve kako je trebalo i posle 14 godina vratio duplu krunu na Marakanu", rekao je Krstović za Žurnal.

On je otkrio i da je poslušao savet Dejana Stankovića pri odluci za šut sa 11 metara.

"Prihvatio sam savet trenera Stankovića da ne smem da čekam do poslednjeg trenutka Stojkovića, već da odmah odaberem stranu", zaključio je Krstović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke