Krstovića "malo ponele emocije"...

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.05.2021.
23:46
Izvor: Sportske.net, Beta

Tema o kojoj se najviše priča.

StarSport
StarSport

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Krstović rekao je, posle večerašnjeg osvajanja Kupa Srbije, da je bio siguran da će postići gol sa penala i dodao da su ga nakon toga "malo ponele emocije".

"Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvodjenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću biti precizan", rekao je Krstović.

Zvezda je večeras osvojila Kup Srbije, pošto je posle penala slavila protiv Partizana.

Krstović je bio jedan od izvođača, a posle datog gola provocirao je golmana Partizana Vladimira Stojkovića, koji je gurnuo loptu napadaču Zvezde u lice. Sudija mu je pokazao žuti karton, drugi na utakmici, ali je Stojković ostao na golu do kraja penal serije zbog pravila po kojem se karton pre penala "briše".
 
"Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima",
rekao je Krstović.

Krstović je naveo i da je večerašnji trofej nagrada za sve navijače Zvezde.

"Žao mi je što nisu bili u prilici da nas podrže na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine", naveo je on.

Fudbaler Zvezde Radovan Pankov rekao je da je utakmica bila teška i zahtevna.

"Prvo produžeci, pa penali, istrošili smo se i fizički i emotivno. Ne znam da li imam više snage u organizmu. U poslednje vreme su takve utakmice sa našim večitim rivalom. Uz veliko zalaganje i maksimalnu borbu, uspeli smo da osvojimo duplu krunu posle dugo vremena i veoma mi je drago zbog toga", rekao je Pankov.

Pankov je naveo da ne može rečima da opiše koliko je ponosan na uspeh svoje ekipe.

"Bio sam dete kada smo poslednji put osvojili dva trofeja. To je bilo jako davno, imao sam 12 godina i sećam se svega. Sada sam zaista preponosan na sve, saigrače, stručni štab i naravno navijače", rekao je Pankov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke