Krtolica o kodu, grbu, tetovaži i trostrukoj Partizanovoj izmeni! A o pojačanjima?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2024.
23:32
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava novog trenera Vojvodine.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nemanja Krtolica je preuzeo ekipu Vojvodine posle odlaska Božidara Bamndovića, a večeras je njegov tim kao gost remizirao sa Partizanom u Humskoj, rezultatom 0:0.

Kakvi su mu utisci posle meča?

''Svakako da smo morali mnogo bolje da rešimo neke situacije. Moram jednu stvar da apostrofiram. Mi smo bili u dobroj energiji, ali te energuje je nestalo. Zašto? Ne mogu da nađem odgovor.

Ja sam i pre utakmice skrenuo pažnju na karakter. Ove igrače ne treba učiti da igraju, oni su u Vojvodini jer znaju da igraju, ali ima i druga stvar - kada obučete dres, na dresu vam piše prezime i to je vaš kod i to je vaš pečat, to je najveća tetovaža koju možete sebi da stavite u životu.

Ali, pored srca je grb vaše kuće i kad branite taj kod, morate i taj grb da branite. I time mogu da budem zadovoljan'', rekao je Krtolica za Arenu sport.

Kako dalje?

''Sada idemo na pauzu 14 dana, moramo neke stvari rešiti i malo se pojačati. Ja se ne sećam kada je Partizan zamenio tri igrača na poluvremenu, jer smo mu pretili. Mi ipak nemamo tako dug roster, moramo čekati 75. ili 80. minut sa izmenama, malo smo u problemu sa bonusima posle odlaska Ivanovića, ali veliki je to klub, rešiće to sigurno'', zaključio je Krtolica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke