Krtolica odgovorio Drinčiću, očekuje težak duel sa Nišlijama

Autor: Milovan Longinov
subota 28.09.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Trener Voše pred Radnički.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Nemanja Krtolica veruje da će njegova ekipa pokazati napredak u večerašnjij utakmici sa Radničkim.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Radničkog u subotu u 20 časova, što je prilika da "stara dama" upiše treći trijumf u nizu.

On je posebno pohvalio trenera Nikolu Drinčića, koji je takođe hvalio Krtolicu uoči gostovanja u Novom Sadu.

"Ni u jednu utakmicu ne ulazimo misleći da smo unapred nešto dobili. Što se tiče Radničkog, ja bih se dotakao trenera, ljudi vole da pamte velike stvari, a 2019. javnost ne zna, ali u prvom delu priprema vodio sam prvi tim 10 dana. Posle dva, tri dana priključio se i Drinčić i tada smo dobili igrača, koji ne podiže samo igru, već trening za 30%. On je onako kako je trenirao, tako je i igrao i sigurno tu energiju preneo i na svoju ekipu i ja ne očekujem laku utakmicu. Ono kako je igrao za Vojvodinu, sećamo se svi mi. Naši igrači takođe treba da znaju da je on jedan pozitivan primer – disciplina koja je potrebna u životu i fudbalu. Disciplina donosi navike, a to donosi doslednost koja kasnije donosi napredak i to je sva moguća filozofija", istakao je Krtolica.

On je potvrdio da je tokom nedelje bilo problema sa virusom.

"Jedno 40% igrača dobijalo je infuziju, ali juče na treningu smo bili kompletni i da sačekamo danas u 17 časova poslednji trening. Ranđeloviću se vratila temperatura, nakon što je bio dobro dva, tri dana. Nadam se da su sada svi zdravi", rekao je Krtolica.

Za kraj se osvrnuo i na glavna oružja protivnika iz Niša.

"Prekidi su ogromno oružje Radničkog i moramo da dođemo u situaciju da se bavimo samo sobom i da ne analiziramo toliko protivnika. Naravno, uvek ćemo se baviti rivalom, ali trudim se da pomognem igračima da imaju slobodu da ispolje kreativnost, ali je za to potrebna i disciplina. Nije fudbal samo ići napred i dati gol. Velika je stvar što ove tri utakmice nisu primili gol. Bio bih ljut da smo na bilo koji način primili gol za 3:0", zaključio je Krtolica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke