Krtolica zadovoljan, Voši i dalje otvoren raspored za nastavak niza

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.09.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Voša uhvatila dobar niz.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine upisali su drugu uzastopnu pobedu pošto su kao gosti pobedili IMT rezultatom 3:0.

Nakon što je na "Karađorđu" pao Železničar (2:0), Voša je upisala i drugu pobedu i sa Nemanjom Krtolicom na klupi imaju 7/9 bodova i "stara dama" nije primila nijedan gol. 

Na papiru deluje da je sve na višem nivou, ali, ipak, potreban je kontinuitet i dobri rezultati i protiv težih rivala, a raspored u narednom periodu i dalje ide na ruku Vojvodine.

Za vikend u Novi Sad stiže Radnički, koji je u dobroj seriji rezultata, potom gostovanje Spartaku i onda posle reprezentativne pauze Voša gostuje Jedinstvu.

Nakon ove tri utakmice, slede dueli sa OFK Beogradom u Novom Sadu i Crvenom zvezdom u Beogradu, što na papiru deluju kao dva derbija. 

Voša ima priliku da u naredne tri utakmice nastavi niz pobeda, čime bi sigurno stigla do pozicije koja vodi u Evropu. 

Nemanja Krtolica ne krije da je zadovoljan posle pobede u Loznici, ali želi da ekipa nastavi da raste i napreduje.

"Sigurno da je ovo znak da se Vojvodina vraća, ja sam to i nagoveštavao. Imali smo malih problema pred ovaj meč, u poslednjoj liniji koja je odlično funkcionisala, ali Lukas Baros je osetio povredu mišića, a Crnomarković dobio temperaturu u karantinu i nisam želeo da rizikujemo. Tako da mogu da budem zadovoljan i samo treba da nastavimo dalje", rekao je Krtolica.

Sledeći meč na programu je u subotu od 20.00, Vojvodina - Radnički, direktan duel u borbi za Evropu, ako je gledati po tabeli i ambicijama kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke