Krunić najsrećniji na svetu, Mrkela otrkio koliko ga Zvezda prati

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 12.09.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Predstavljeno veliko pojačanje.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Nakon završetka reprezentativnih obaveza Rade Krunić je stigao u Beograd,gde je zvanično predstavljen na stadionu "Rajko Mitić", posle čega će danas odraditi i prvi trening pod komandom Vladana Milojevića.

Delegacija Crvene zvezde je pre nekoliko dana otputovala u Ajndhoven gde je bila baza reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči meča sa Holandijom kako bi završila transfer Radeta Krunića, da bi sada po prvi put posetio svoj novi dom u Ljutice Bogdana 1a.

Dobrodošlicu su mu poželeli predsednik Svetozar Mijailović, kao i sportski direktor Mitar Mrkela koji je i govorio o Kruniću.

"Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te dorpineti da budemo još kvalitetniji", rekao je Mrkela.

Za Krunića je ovo ostvarenje dečačkog sna, o čemu otvoreno, ponosno i zvezdaški priča već deceniju.

"Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže", podvukao je Krunić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vaske
Thursday, 12.09.2024
21:46

Slaba ce vajda biti od njega on vec godinu ne igra ozbiljan fudbal i mnogo je slabiji igrac u svim parametrima od Hvanga,koji ce mnogo nedostajati Zvezdi u oba pravca.