Krunić samokritičan: "Jeftino i lako smo primili golove na indivudalne greške"

Autor: Mladen Heleta
utorak 01.10.2024.
23:47
Izvor: Sportske.net

Za drugi od četiri gola je on direktan krivac.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Milanu od Intera rezultatom 4:0, u utakmici drugog kola Lige šampiona.

Zvezda je sva četiri gola primila posle kardinalnih individualnih grešaka, a jednu od njih napravio je i iskusni vezista Rade Krunić u 59. minutu, kada mu je Taremi oduzeo loptu blizu kaznenog prostora i proigrao Arnautovića, koji je pogodio za 2:0 u tom trenutku.

Bivši igrač Milana je pruzeo odgovornost posle utakmice na "Đuzepe Meaci".

"Jeftino i lako smo primili golove na indivudalne greške. Do tog drugog kogla gde sam ja pogrešio smo dobro napadali, ali ne možemo mnogo toga sad da učnimo. Moramo da nastavimo da radimo i da ispravimo greške. Mislim da rezultat ne oslikava realnu sliku na terenu. Veoma težak je ovaj poraz i mnogo nam je žao zbog toga", rekao je Krunić.

Smatra reprezentativac Bosne i Hercegovine da je solidna igra u polju protiv Intera "vetar u leđa" za nastavak sezone, posebno u Ligi šampiona.

"Ovako velike ekipe kada im krene loše navijači vas unervoze i nije lako. Da smo dali gol u prvom poluvremenu bilo bi nam lakše, ali nismo. U drugom poluvremenu smo imali incijativu. Nas hrabri da smo pokazali da možemo da igramo protiv Top 5-6 ekipa u Evropi. To nam daje veru za dalje da možemo još mnogo", završio je vezista Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke