Krunić: "Uspeh ako ne izgubimo"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić priznao je da bi za njegov tim bio uspeh ukoliko bi se sa gostovanja na Banjici vratio neporažen.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je da bi u predstojećoj utakmici sa Radom, u 27. kolu Superlige Srbije, za njegovu ekipu bio veliki uspeh da ne izgubi.

"Imamo teško gostovanje. Ne pružamo dobre partije i teško dolazimo do bodova. Rad, ukoliko ne računamo utakmice na Obilićevom stadionu, nije gubio bodove na svom terenu. Oni imaju šansu za Ligu Evrope što nama ne odgovara jer znamo da će biti maksimalno motivisani. Za nas bi bolje bilo da imaju par bodova manje", rekao je Krunić.

On je dodao da njegova ekipa igra promenljivo i da nije uspela da poveća bodovni saldo. Jagodina je deveta na tabeli Superlige Srbije sa 31 bodom, a Rad je sedmi sa šest bodova više.

"Sada se nalazimo u nezavidnoj situaciji, svaki bod nam je bitan. Mnogo igrača nam je otišlo. Igrači koji su tu moraju da daju sve od sebe. Što se tiče odnosa prema igri i zalaganja, nemam primedbe. Čeka nas teška utakmica. Bili bismo zadovoljni ako bismo uspeli da se vratimo sa bodom. U ovom trebutku bi bio veliki uspeh da ne izgubimo utakmicu", rekao je Krunić.

Krunić je dodao da su Jagodini neophodni bodovi, ali da zna da "Građevinari" imaju kvalitetan tim.

"Znamo da Rad ima dobre, iskusne i kvalitetne igrače. Mnogo bodova su osvojili u prolećnom delu prvenstva, što dokazuje da su dobra ekipa. Oni su u konstantno dobroj formi", kazao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Nemanja Arsenijević rekao je da njegova ekipa mora da prekine pobednički niz Rada na domaćem terenu i da što pre osvoji neki bod.

"Očigledno je da smo u krizi igre i rezultata. Ako pogledamo tabelu nije nam sjajna situacija, jer smo na samo pet do šest bodova od opasne zone. Već u nedelju moramo da  donesemo bod u Jagodinu ako želimo da rasterećenije uđemo u nastavak prvenstva", rekao je Arsenijević.

Fudbaleri Jagodine u nedelju od 17 časova igraju u Beogradu protiv Rada, utakmicu 27. kola Superlige Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke