Krunić zna problem: "Nemamo ovakve utakmice kod nas u ligi..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.09.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda igra sutra utakmicu na "Đuzepe Meaci".

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Pored Vladana Milojevića, na konferenciji za novinare pojavio se i Rade Krunić. 

"Osećaj je poseban jer sam ipak proveo veliki deo svoje karijere ovde. Nisam dobijao poruke od bivših saigrača, ova utakmica nije ni vreme, ni mesto za to. Verujem da ću dobiti kada budemo igrali protiv njih. Jedva čekam da počne utakmica", rekao je Krunić. 

Kaže da vrlo dobro zna kako će igrati Inter u sutrašnjem meču. 

"Njihova formacija i kako stoje na terenu, to je jasno. Oni dugi niz godina igraju isti sistem. Mi smo veliki klub i osvajali smo ovo takmičenje, jeste da je bilo davno. Mislim da smo napravili odličnu ekipu. U našoj ligi nismo navikli na ove utakmice, pa je teže pripremati utakmice, ali smo imali dovoljno vremena", rekao je Rade Krunić. 

Da li će atmosfera uticati na igrače Crvene zvezde, pošto neće biti navijača crveno-belih?

"Svi mi igrači smo igrali na sličnim stadionima pred sličnim navijačima i atmosferama. Meni lično i mojim saigračima će faliti podrška sa tribina. Siguran sam da bi bio maksimalan broj naših navijača. Velika je šteta što neće prisustvovati ovakvom događaju. Mi se nećemo preplašiti, navikli smo na sličnu atmosferu", rekao je Krunić. 

Italijanske medije je interesovalo da li je Krunić gledao "Derbi dela Madonina". 

"Prošao sam lepe trenutke. Ostao sam jedan milanista u srcu. Jako sam zadovoljan što su pobedili u derbiju i imaću jedan drugi motiv da dokažem kakav sam igrač i zašto sam napravio izbor da dođem u ovaj klub", rekao je on. 

Kaže da ne može da izdvoji jednog igrača. 

"Naravno, jako dobro poznajem Inter. Poznajem puno igrača i mislim da nije samo jedan igrač, nego su odličan kolektiv. Rade dobar posao, počeli su malo slabije nego prošle sezone, ali i za njih je jedan trenutak da prevaziđu ove poteškoće. Najveća snaga Intera je tim, ne bih rekao da je jedan pojedinac", rekao je Krunić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke