Kud plovi Zvezdin brod?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
23:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sve je isplanirano do detalja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je ove sezone ne samo osvojila šampionsku titulu, nego je i oborila rekord po broju golova, 114, uz rekordnih 108 osvojenih bodova.

Sve to bez ijednog poraza, uz samo tri remija u 38 odigranih kola.

Takođe, i u Ligi Evrope je ostvaren odličan rezultat, crveno-beli su stigli do šesnaestine finala gde je malo nedostajalo da eliminišu i slavni Milan.

Dakle, mnogo razloga za slavlje i veliko zadovoljstvo na ''Marakani'', a iako u sredu crveno-beli treba da odigraju i meč finala Kupa sa Partizanom, kada bi mogli da se izbore i za duplu krunu, centralna proslava titule zakazana je za subotu, i to na Savi, pod radnim nazivom ''Bal na vodi''.

Zvezda je danas na klupskom sajtu objavila i dodatne detalje ove proslave i otkrila kuda će ploviti crveno-bela šampionska povorka.

''Crveno-beli će u subotu zaploviti Savom, po izuzetno lepom vremenu koje se najavljuje, a svi oni koji se od 19 časova i 30 minuta budu našli na savamalskoj obali Save uživaće u dugo pripremanom spektaklu našeg kluba povodom osvojene istorijske 32. titule prvaka države.

Proslava je organizovana tako da se vodilo računa i o najsitnijim detaljima, a klub i igrači su se odlučili na ovakav vid slavlja zbog trenutne epidemiološke situacije. Spektaklu će prisustvovati i omladinska selekcija našeg kluba, a slika koja tom prilikom bude formirana na reci biće pravi odraz veličine kluba kakav je Crvena zvezda'', navodi se na klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke