Kup prijateljstva - Partizanu "slađi" bod u delu sa Željom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.06.2018.
13:02
Izvor: Sportske.net

Omladinci Partizana promašili penal i osvojili bod u duelu sa Željezničarom tako da ostaju u igri za plasman u polufinale.

ecfc.rs
ecfc.rs

Povezane vesti

Omladinska selekcija fudbalskog kluba Partizan remizirala je danas na Zlatiboru bez golova (0:0) u duelu sa Željezničarom iz Sarajeva u okviru 2. kola Grupe B Kupa prijateljstva.

Omladinci Partizana i Željezničara odigrali su jako kvalitetan meč u kojem su se istakle odbrane dva tima, a crno-beli su u samoj završnici imali najbolju priliku za postizanje gola.

Ivan Milosavljević želeo je da izvede "Panjenku" ali je golman Želja uspeo da pročita njegovu nameru i da zaustavi udarac sa bele tačke.

Remi bez golova više odgovara ekipi Žarka Lazetića zbog toga što je u prvom kolu ubedljivo tukla Videoton (4:0) ali je jasno da će poslednje kolo dati odgovor ko će u polufinale.

U Grupi B Partizan i Železničar imaju po četiri boda i dele prvo mesto, a Fenerbahče i Videoton kasnije danas igraju utakmicu u koja kao ulog nosi ostanak u trci za polufinale.

Raspored utakmica trećeg kola tek treba da bude objavljen, a ono što znamo jeste da će Partizan odmeriti snage sa Fenerbahčeom, a Željezničar sa Videotonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke