Kurćubić: "Utakmica ravnopravna zbog sastava Partizana"

Autor: Beta Beta
subota 01.08.2015.
19:57
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Partizan, ali da joj je današnji sastav crno-belih omogućio ravnopravnu i napadačku igru.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas Partizan sa 3:2, u utakmici trećeg kola Superlige Srbije i ostvarili prvi trijumf nad crno-belima u svojoj istoriji.

Trener Partizana Zoran Milinković je izveo kombinovani sastav sa nekolicinom mladih igrača, kako bi odmorio standardne prvotimce za revanš utakmicu protiv Steaue, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Današnji sastav Partizana nam je omogućio da odigramo ravnopravnu utakmicu, ali i efikasnu i napadačku igru. Prvo poluvreme je bilo izvanredno sa obe strane, postignuta su četiri gola, promašen je penal...", rekao je Kurćubić posle utakmice.

Strateg Novog Pazara ocenio je da ne bi bilo nezasluženo da je utakmica završena remijem ili pobedom Partizana poželevši pritom crno-belima sreću u revanšu sa Steauom.

"Zasluženo smo pobedili, ali da je bilo drugačije ne bi bilo nezasluženo. Dali smo poslednji atom snage i čestitam mojim igračima, ali i Partizanu na korektnoj utakmicu i želim mu da napravi dobar rezultat u sredu", dodao je on.

Partizan je doživeo prvi poraz u prvenstvu, primio prve golove i ostao je na šest bodova posle tri kola, dok je Novi Pazar ostvario prvu pobedu i ima četiri boda.

U sledećem kolu Partizan će igrati na svom terenu protiv Spartaka a Novi Pazar u Jagodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cegevara
Sunday, 02.08.2015
14:15

Tebi nije dobro.

avatar
Sunday, 02.08.2015
07:06

Iznendilo me Suđenje????????????????????????????????????

avatar
Avanti stella rossa
Saturday, 01.08.2015
20:02

reko sam ja lepo sinoc grobari da gubite u pazaru samo sam omasio za 1 gol reko sam 3-1 a bilo je 3-2 ali nema veze izgubili ste sad je ostalo jos samo da vas rumuni steaua poduci malo fudbalu i to sam reako da ce vas izbaciti pa nastavljate kvl za ligu evrope ali za ls nema sanse mnogo su jaci od vas samo sto u prvom mecu ste imali srece da vam ne daju 3 gola al na JNA vam nema spasa poz do srede gorbari ;) al dobro vi ste najaci hehehe

avatar
NoLifer
Sunday, 02.08.2015
01:52

Od vas smo jaci,to nam je dovoljno...