Lalat izbegao priču o suđenju, ali je onda krenuo šou - predložio dvojicu za spas srpskog fudbala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 07.04.2021.
17:44
Izvor: Sportske.net

Ponovo je imao svoj šou na konferenciji.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ekipa Rada je danas savladala Vojvodinu na svom terenu, a Nenad Lalatović je komentarisao svoju ideju za spas srpskog fudbala. 

"Čestitam ekipi Rada na pobedi. Želim Radu da ostane u ligi, jer ovaj klub to zaslužuje. Mi smo bili dobri u prvom poluvremenu, u drugom smo odigrali koliko smo mogli. Ne želim da komentarišem da li je bio penal za nas, da li je bio za Rad ili nije… ali želim da kažem da je jedini spas za srpski fudbal samo Nemanja Vidić. To je čovek koji je bio kapiten Mančester Junajteda, kapiten Crvene zvezde, kapiten Spartaka iz Moskve i kapiten naše reprezentacije. Da se ja pitam, da bi postojao mir i disciplina u srpskom fudbalu, potrebno je postaviti takvog čoveka. Da li i koliko to nekom odgovara, ja ne znam, ali imamo čoveka zbog kojeg bi nam se divio ceo svet, kada bi postao predsednik Saveza. Ne vidim drugo rešenje, odnosno svako drugo bi bilo pogrešno. Kada se sa takvim čovekom na čelu pojavimo, naša reprezentacija bi bila moćnija, srpski fudbal bi bio moćniji. Mi treneri se ne bismo toliko nervirali, a srpski fudbal bi duže „živeo“. Baš zato što ja kao trener ne želim da se mešam u suđenje niti da komentarišem suđenje, potreban nam je neko kao Nemanja Vidić. Zamislite našu reprezentaciju sa Nemanjom Vidićem na čelu? Imamo idealno rešenje ako želimo da napredujemo. I uz Nemanju Vidića, još jedan čovek nam je potreban, a to je Milorad Mažić. Ne bih više da dužim, želim Radu da opstane u ligi", rekao je Lalatović. 

Napomenuo je i da je njegov tim bio bez petorice standardnih. 

"Ne smatram da su sudije krive, samo sam imao potrebu da kažem šta je potrebno srpskom fudbalu da bi bio red. Mi smo izgubili i zato što smo igrali bez Bojića, Čovića, Vukadinovića, Đorđevića, Topića i to je zaista mnogo za nas", rekao je on. 

Ne sumnja da će njegov tim biti treći na kraju sezone. 

"Dve godine u nizu smo treći, osvajači smo Kupa Srbije, ja kao trener imam najveći broj pobeda u istoriji Vojvodine… sada smo četvrti, ali završićemo mi treći. Što se tiče forsiranja mladih igrača, ja sam rekao da ne može ništa preko noći i da oni moraju postepeno da ulaze u prvi tim, ili da igramo samo sa njima i da budemo osmi, deveti. Njima je potrebno vreme da steknu iskustvo", rekao je Lalatović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke