Lalat pred Zvezdu: ''Hrabar sam i umem da pravim rezultate''

Autor: Darko Mitrović
petak 31.03.2023.
17:20
Izvor: Sportske.net

''Fenjeraš'' protiv lidera...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najteži mogući izazov imaće ekipa Mladosti GAT sutra od 18 časova, kada će na stadionu ''Rajko Mitić'' gostovati aktuelnom šampionu i vodećoj ekipi u Superligi, Crvenoj zvezdi.

Trener Nenad Lalatović je preuzeo Mladost GAT u nezavidnoj situaciji, ali ga optimizam u pogledu borbe za opstanak ne napušta.

''Činjenica je da se Zvezda nalazi na prvom, a mi na poslednjem mestu. Dugo sam, međutim, u fudbalu i nikad unapred ne razmišljam o tome da će tim koji vodim neku utakmicu da izgubi. Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili prvaka i budućeg učesnika Lige šampiona, a sama utakmica ponudiće odgovor da li to možemo ili ne. Ne znam kako će na kraju biti protiv beogradskih crveno-belih, ali verujem u bolja ostvarenja mog tima protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, a onda i u plej-autu'', izjavio je Lalatović.

On je prošle sezone u sličnoj situaciji preuzeo kragujevački Radnički i uspeo da sa tom ekipom izbori opstanak u baražu.

''Tokom poslednjih godina, bio sam uvek, po ostvarenim rezultatima, među prva četiri najuspešnija trenera u Srbiji, a sada sam u angažmanu u Novom Sadu pronašao novi izazov. Ne mislim da bi za mene to predstavljao rad u nekoj od ekipa koje se bore za šesto, sedmo, ili osmo u eliti, već sam pristao na misiju za koju mnogi misle da je nemoguća. To me motiviše, jer znam da sam hrabar i da umem da pravim rezultate'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke