Lalat: ''Presudila promena formacije'', Dudić: ''Kao deca...''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.09.2024.
22:13
Izvor: Sportske.net

Prvi utisci dvojice trenera posle meča u Lučanima.

Nenad Kotlajic/Radnicki1923
Nenad Kotlajic/Radnicki1923

Povezane vesti

Mladost iz Lučana je večeras u osmom kolu Superlige Srbije savladala kragujevački Radnički sa 2:1 na svom renoviranom terenu, i to posle preokreta u drugom poluvremenu.

Svoje prve utiske posle utakmice je za TV Arena sport najpre izneo trener pobedničke ekipe Nenad Lalatović.

''Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri. Čestitao bih mojim igračima na četvrtoj uzastopnoj pobedi od kada sam ja sa njima. Sjajni su momci, hvala i navijačima. Mislim da smo taktički odradili jako dobro. U nastavku smo promenili formaciju sa 5-4-1 u 3-5-2 i to je donelo rezultat. Preokrenuli smo i zasluženo pobedili''.

Trener Radničkog Feđa Dudić žali zbog dve velike greške njegovih igrača, Golijanina i Evandra, zbog čijih je igranja rukom u svom kaznenom prostoru, Mladost dobila dva penala iz kojih je rešila meč.

''Trebalo je da možda u prvom poluvremenu vodimo sa većom razlikom, ali smo ipak imali kontrolu u svojim rukama. Ulazak u drugo poluvreme je bio neverovatan. Kao deca smo napravili takve dve greške, poklonili smo im dva gola. Mladost je najbolja kada vodi, zna da smiri igru, da iskontroliše to. Čestitam im ovim putem na pobedi i okrećemo se sledećoj utakmici'', rekao je Dudić.

Nenad Kotlajic/Radnicki 1923

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke