Lalat završio misiju u Subotici?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2024.
16:17
Izvor: Sportske.net

Čeka se još zvanična potvrda.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ono što je Nenad Lalatović nedavno i sam nagovestio, izgleda da će se i ostvariti posle najnovijeg poraza Spartaka u Superligi Srbije.

Nepunih pet meseci od dolaska na klupu superligaša iz Subotice, Lalatović je na izlaznim vratima, a kap koja je prelila čašu bio je jučerašnji poraz od niškog Radničkog, što je, verovali ili ne, bio peti uzastopni poraz Lalatovićevog tima NA DOMAĆEM TERENU!

Uoči te utakmice, Lalatović je naglasio da mu se tako nešto nikada u karijeri nije dogodilo, ali umesto reakcije njegovih igrača, usledio je još jedan poraz na Gradskom stadionu u Subotici.

'Vi trenirate kod kuće, a u vašu kuću vi ne možete da pustite lopova da vas pljačka i da gledate kako vam nosi stvari iz kuće. Ne, nego ćete se boriti i nećete mu dati da ode tek tako. E isto je tako i sada, kada igramo u našoj Subotici, pred našim navijačima, kad neko dođe, šta? Hoće da ti uzme tri boda, ne daš mu, boriš se!'', govorio je Lalatović pokušavajući da motiviše svoje igrače pred duel sa Nišlijama, ali očigledno nije vredelo.

Klub se još nije oglasio zvaničnom potvrdom Lalatovićevog odlaska sa klupe Spartaka, ali to treba očekivati u kratkom roku jer već za vikend Subotičani će gostivati u Kragujevcu protiv bivšeg Lalatovićevog kluba, kragujevačkog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke