Lalatović blista: ''Drinčić je postigao gol koji se retko viđa i na evropskim terenima!''

Autor: Beta Beta
subota 16.02.2019.
19:51
Izvor: Beta

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da su njegovi fudbaleri na današnjem meču protiv Čukaričkog ispunili sve što je tražio od njih i dodao da mu je drago što je njegova ekipa osvojila tri boda i ostala čvrsto na drugoj poziciji na tabeli.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas Čukarički u Nišu sa 2:0, u 22. kolu Super lige.

"Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri. Danas nije bilo uslova za lepršav fudbal zbog teškog terena. Publika nije mogla da uživa u lepoj igri, ali jeste u velikoj borbi i utakmici sa dosta šansi. Moji igrači su na ovoj utakmici ispunili sve što sam tražio od njih i zbog toga mi je veoma drago", rekao je Lalatović novinarima posle meča.

"Prva utakmica u polusezoni je uvek teška i meni je drago što smo osvojili sva tri boda i ostali čvrsto na toj drugoj poziciji. Zadovoljan sam, ali nema puno vremena za radovanje, jer se već od sutra se okrećemo novim izazovima", rekao je Lalatović.

Strelci za Radnički na današnjem meču bili su Nikola Drinčić u 29. i Nermin Haskić u 42. minutu.

"Drinčić je još jednom pokazao da je neverovatno kvalitetan fudbaler. Postigao je pogodak koji se retko viđa i na evropskim terenima i još jednom potvrdio koliko je bitan za Radnički.

Ja sam već deset godina u trenerskom poslu i mogu da kažem da većeg profesionalca u karijeri od Drinčića nisam trenirao. On je u Radničkom nastavio da igra na istom nivou kao što je to radio u Partizanu, Čukaričkom, Crnoj Gori i Rusiji i to je mnogo važno za našu ekipu", rekao je Lalatović.

Trener Čukaričkog Simo Krunić naveo je da su se njegovi igrači na Čairu "borili koliko su mogli".

"Mislim da je svaki igrač Čukaričkog dao svoj maksimum, ali to nije bilo dovoljno. Imali smo problem zbog neigranja povređenih Kopitovića i Puškarića, tokom meča se povredio i Bogosavac, tako da smo bili destkovani u odbrani i bilo je teško suprotstaviti se Radničkom", rekao je Krunić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke