Lalatović: "Drugi padaju, mi se dižemo"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.12.2017.
22:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa jedna od najspremnijih u srpskom prvenstvu, što je pokazala u večerašnjoj pobedi nad Zemunom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Radimo bez kondicionog trenera, ali ponosan sam na moj stručni štab jer mislim da smo jedan od najspremnijih timova u ligi. Kada drugi padnu, mi se dižemo, kao protiv Zemuna. Igramo napadački fudbal, s visokim presingom, da bismo što pre došli u šanse. Dali smo tri gola u drugom i na kraju po meni zasluženo došli do pobede", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički je posle preokreta pobedio Zemun sa 4:1 u poslednjoj utakmici 20. kola Super lige i zauzima peto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 35 bodova.

"Nismo dobro počeli, gubili smo loptu, primili gol jer nismo dobro pratili igrače, a Lečić je kod kornera ostao sam na drugoj stativi, kao protiv Zvezde kada je Boaći ostao sam",
kazao je Lalatović.

On je naveo da ekipa Čukaričkog ima mnogo problema.

"Nije lako napraviti startnih 11 pored svih mi skoro 10 utakmica igramo bez špica, ali smo efikasni i jako sam ponosan na to. Čukarički je bio treći otpozadi kad sam došao, a sada je na bod od trećeg mesta"
, kazao je trener ekipe sa Banovog brda.

Lalatović je Zemunu poželeo pre svega opstanak u ligi jer je to, kako je rekao, "veliki klub sa tradicijom".

Trener Zemuna Milan Milanović čestitao je ekipi Čukaričkog i Lalatoviću na pobedi.

"Imali smo dobro prvo poluvreme, ali nismo izdržali do kraja. Mi smo padali, a oni dizali ritam. Nisam imao neki izbor da menjam na terenu. Ovo je za mene zaboravljena utakmica, već moramo dalje da se okrenemo. Teren je bio odličan, domaćini su se potrudili, odlično za igru", rekao je Milanović.

Čukarički će u sledećem kolu gostovati Radničkom u Nišu, dok će Zemun dočekati ekipu Radnika iz Surdulice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Tuesday, 05.12.2017
01:01

Čuka će na kraju prvenstva biti na trećem mestu, ali da nam je liga (i država) poštenja, onda bi se borili za titulu. Nadam se da će Lalatović ostati više godina trener Čuke i da će napraviti evropski uspeh. Šteta što klub nema veći broj navijača.