Lalatović i Puškarić: "Nema razloga za nervozu"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.09.2017.
23:39
Izvor: Sportske.net

Trener ekipe Čukaričkog i jedan od najiskusnijih fudbalera tima sa Banovog brda su govorili pred utakmicu protiv Bačke.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović i fudbaler Darko Puškarić uoči utakmice desetog kola protiv Bačke slažu se u oceni da ih očekuje težak susret sa čvrstom ekipom, koja nema poraz u poslednja četiri kola, ali i da nema razloga za nervozu pred taj susret.

"Definitivno imamo problem u realizaciji, to je naš najveći problem u ovom trenutku. Ali ne vidim razlog zbog kog se ne bi dobro spremili za meč protiv Bačke. Imali smo pre poslednjeg poraza dve pobede, atmosfera je dorba u ekipi. Bačka nema poraz poslednje četiri utakmice, igraju tvrdo. Očekuje nas teško gostovanje, ali daćemo naravno sve  od sebe da ubeležimo pobedu. U sredini smo tabele nema razloga za nervozu", rekao je Lalatović.

Puškarić je ocenio da neće biti nepoznanica u utakmici protiv Bačke.

"Oni su iskusna, čvrsta ekipa. Videćemo u nedelju kako će sve izgledati, ali neće biti nepoznanica, jer smo igrali više puta i prijateljske i prvenstvene mečeve. Nema razloga za nervozu, to je prilika za nas da se vratimo u pobednički kolosek", rekao je Puškarić.

Utakmica desetog kola Bačka-Čukarički igra se u nedelju 17.septembra od 16 časova u Bačkoj Palanci. Naša ekipa je trenutno sedma na tabeli sa 13 bodova, a Bačka 14. sa šest.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke