Lalatović ima "laički", da li i najbolji predlog za kraj sezone?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.04.2020.
20:46
Izvor: Sportske.net, novosti

Da li je ovo najbolje rešenje?

Pedja Milosavljevic/StarSport©
Pedja Milosavljevic/StarSport©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Nenad Lalatović kaže da mu karantin ne pada teško, i smatra da će biti mnogo teže kada sve ovo prođe i kada počne nastavak sezone.

"Ne pada mi ništa teško, jer sam kao sportista navikao ceo život po karantinima a osim toga "namestio sam glavu", fokusirao sam se. Po mojoj laičkoj prognozi, možda je više nagađanje, sve bi trebalo da se završi između 1. i 7. maja i želja je da tada počnemo sa treninzima. Međutim, bitnijim smatram da svi budemo zdravi. Svakodnevno se čujem sa igračima, koji treniraju izolovano po posebnom programu, stručnim štabom, ljudima iz kluba... Biće teško kada sve krene, trebaće bar dve-tri nedelje za igrače što je mali period, jer predstoji dosta mečeva", izjavio je Lalatović, a prenose Novosti.

Lalatović smatra da bi najpoštenije i najbolje rešenje bilo da se sezona završi bez plej ofa i plej auta.

"To je samo moje mišljenje. Ne želim da pametujem, ima stručnijih, ali ne bih da kidamo igrače u mnogo utakmica", ističe Lalatović.

Prema njegovom predlogu, sezona bi trebalo da se završi nakon preostala četiri kola, a ne treba zaboraviti i da su tu utakmice Kupa Srbije.

Da li je to najbolje rešenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 14.04.2020
10:00

Mislim da je Lalatović u pravu.Plej of i plej aut,bez podele bodova je potpuno izgubio smisao.Treba završiti sezonu ,ako bude bilo moguće odigravanjem ta preostala četiri kola ili ako ne može tabelu proglasiti konačnom i proglasiti šampiona.Naša zemlja nema uslova za ovako glomaznu SLS i treba igrati četvorokružno u ligi sa deset klubova.Isto uraditi i sa nižim nivoima,jer bi dobili kakvu takvu koncentraciju kvaliteta,koji je sada mizeran.

avatar
Ars Lalateli
Monday, 13.04.2020
22:24

Tako je rođače!
Pozdrav 👋 iz Ozrinića kraj Nikšića

avatar
Monday, 13.04.2020
20:53

Mozda i jeste, ali, mislim da nije moguce da se tako skrati sezona. Ono sto treba uraditi je smanjiti broj klubova na 10 ili 12 i izricito zabraniti takmicenje graficaru u SL.