Lalatović: ''Imali smo sreće, zaslužujemo Evropu''

Autor: Beta Beta
utorak 03.05.2016.
21:18
Izvor: Beta

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je večeras da su njegovi fudbaleri srećno stigli do preokreta protiv Čukaričkog i izrazio nadu da će naredne sezone igrati u Evropi.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas u gostima posle preokreta Čukarički s 2:1 u 35. kolu Superlige Srbije, kojom su prekinuli seriju domaćina od sedam uzastopnih pobeda.

"Možda utakmicu nismo počeli kako smo želeli, čak smo po ko zna koji put sami sebi dali gol, ali kada smo gubili na poluvremenu, ja sam igračima u svlačionici rekao da nemamo šta da izgubimo, da nije bitno da li ćemo da izgubimo 1:0 ili 3:0. Ako želimo da igramo Evropu, moramo da probamo da pobedimo"
, rekao je Lalatović novinarima u Beogradu.

Lalatović je rekao da je njegov tim odigrao mnogo bolje u drugom delu kada je postiga dva gola.

"Uz malo sreće, ali vreme je bilo da i nas sreća malo pogleda, s obzirom na to da smo nesrećno gubili u prethodnim utakmicama. Danas smo iz tri šuta dali dva gola. Nije bilo lako preokrenuti", dodao je on.

Lalatović je ocenio da Vojvodina zaslužuje da se naredne godine nadje u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

"Mislim da moja ekipa zaslužuje da igra u kvalifikacijama Ligu Evrope. Nadam se da ćemo doći do toga, da ćemo biti među četiri najbolje ekipe... Postoji više puteva do tamo, a ja mislim da će Partizan osvojiti Kup, a mi biti među četiri najbolja tima. Takođe, želeo bih da Čukarički ostane na drugoj poziciji i da igra u Evropi", kazao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 03.05.2016
23:44

a ja se nadam da ce Javor da osvoji kup, jer ne verujem da su veceras cista posla u drugom poluvremenu...