Lalatović iznerviran: "Golove nam davalo dete..."

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.12.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Nije bio zadovoljan...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Trener fudbalera subotičkog Spartaka Nenad Lalatović je na konferenciji za medije opširnije govorio o utakmici protiv Crvene zvezde koju je njegov tim izgubio juče sa 1:4.

Nakon izjave u fleš zoni, Nenad Lalatović je na konferenciji za novinare istakao pojedine probleme svoje ekipe, šta je nedostajalo... Ali, istakao je na neki način da je nedopustivo da "dete" poput Jovana Mijatovića postigne het-trik protiv njegovog tima.

"Nije nas bilo po centrali, nismo tu da ih zatvorimo. Do 1:3 sam još bio i zadovoljan pristupom, ali poslednji gol. Stvarno ne znam... U prvom poluvremenu smo još i bili jednaki, ali u drugom kada odu od mene ne mogu da ih dozovem. Kao da su neki drugi igrači. Ja sam im govorio: 'Bolje da izgubite 1:2, nego 1:3'. Na kraju bude 1:3. Primimo pogodak u poslednjem minutu. Daje nam dete", kazao je Lalatović.

On je potom najavio promene tokom zime u igračkom kadru.

"Mnogo ću stvari ovde promeniti. Imamo još Novi Pazar gde moramo hladne glave da uđemo u meč. Tokom priprema i posle toga, sigurno da ćemo biti mnogo agresivniji i mnogo bolji. Dovešću još dva-tri momka da bi bili kompletirani. Zvezda nije bila mnogo bolja, realan rezultat je 2:3, a sad ovo 1:4... Neću ni da kažem ništa, novine i portale neću čitati. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo ovako visokim rezultatom".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke